Η πρεμιέρα του κόσμου

Μια μέρα μας χωρίζει από την μεγάλη αναμέτρηση με την Ελσίνκι στην οποία ο ΑΠΟΕΛ καλείται να σφραγίσει το Ευρωπαϊκό του εισιτήριο και να πάρει διαβατήριο για την επόμενη φάση. Ο κόσμος ξεκινά αύριο την δική του ευρωπαϊκή πορεία. Μία πορεία που όλοι ευχόμαστε να συνεχιστεί μέσω των ομίλων του Champions League και να είναι γεμάτη επιτυχίες. Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ την φετινή χρονιά αποτελεί χωρίς αμφιβολία πόλο έλξης για τους φίλους της ομάδας μας. Η πρόκληση της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουροπα είναι ένα κίνητρο για κάθε ΑΠΟΕΛιστα ο οποίος θα κάνει το γνωστό του καθήκον και θα βρεθεί στις κερκίδες του ΓΣΠ την Τετάρτη για να σπρώξει την ομάδα στην πρώτη και καθοριστική της ευρωπαϊκή πρόκληση.

Η δυναμική ενός γεμάτου γηπέδου είναι πολυδιάστατη. Στέλνει το μήνυμα ότι μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες χρονιές πρόκρισης στους ομίλους, ο κόσμος δίψα για νέες επιτυχίες αλλά και για να βάλει πίσω του τις άσχημες εμπειρίες που προηγήθηκαν. Στέλνει επίσης το μήνυμα ότι το ΓΣΠ θα αποτελέσει φέτος ένα απόρθητο φρούριο στο οποίο ο κόσμος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ουσιαστική συμμετοχή στην επιτυχία της ομάδας.

Η αλλαγή στην διοικητική ηγεσία των οργανωμένων είναι άλλη μια παράμετρος η οποία θα πρέπει να δώσει το δικό της στίγμα. Η οργάνωση της κερκίδας, ο παλμός του γηπέδου και η στήριξη των ποδοσφαιριστών είναι στοιχεία που οι οργανωμένοι έχουν υποχρέωση να σταθούν πρωτοστάτες. Ταυτόχρονα η νέα ηγεσία των οργανωμένων καλείται να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ με την αποφυγή ενεργειών που θα στερήσουν από την ομάδα μας οικονομικά και αγωνιστικά οφέλη.

Η Τετάρτη 6 Αυγούστου, οριοθετεί την πρεμιέρα την φετινής αγωνιστικής περιόδου για όλους τους οπαδούς μας. Αν ο καθένας πράξει το καθήκον του και σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!