Με ή χωρίς μυστικά για τη νίκη

Σήμερα είναι η τελευταία δυνατή προπόνηση πριν από τον αγώνα της Κυριακής και μέσα από αυτήν ο προπονητής μας αναμένεται να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Μπορεί να μην υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμών και να προπονούνται όλοι κανονικά αλλά θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι δεν υπολογίζονται. Πέραν των Κουτσόπουλου, Μίρο και Σικορά οι οποίοι για διάφορους λόγους μένουν εκτός αποστολής το ίδιο θα συμβεί με ακόμα κάποιους παίκτες. Αυτό φυσικά θα ξεκαθαρίσει στο απόγευμα του Σαββάτου.

Παρόλο που ο Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα είδε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Πάφο θεωρούμε ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές προσώπων. Ο Κόντης που επανήλθε και δεν τα πήγε άσχημα θα πρέπει να κάνει μάχη με τον Γκριτσάροφ ο οποίος έχει τις δυσκολίες απέναντι σε γρήγορους παίκτες αλλά είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Ο παρτένερ του Μοράις στο κέντρο είναι ένα άλλο καυτό ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο προπονητής μας με τους Μιχαήλ και Πίντο να είναι κατά την άποψη μας οι πιο δυνατοί υποψήφιοι.

Η μεσαία γραμμή από την απόδοση της οποία θα κριθούν πολλά απαιτεί ταχύτητα και συνεχές πρέσιγκ έτσι ώστε να εξουδετερώσουμε τα ατού του παραρτήματος. Η λογική λέει ότι η διάταξη θα είναι 4-2-3-1 με τον Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή έχοντας στηρίγματα από τα δυο άκρα. Στην αριστερή πλευρά ο Τρισκόφσκι έδειξε ότι είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή αφού μπορεί να τελειώσει και φάσεις ενώ στα δεξιά θα γίνει μάχη μεταξύ των Χαραλαμπίδη και Σολωμού.

Θα είναι έκπληξη να δούμε τον Σολάρι στο αρχικό σχήμα και όχι τον Αλμέιδα. Ο τελευταίος θα έχει το δύσκολο έργο να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και παράλληλα να δει δίχτυα. Η ομάδα καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι κάτι που σημαίνει να δημιουργήσει ευκαιρίες και παράλληλα να μετατρέψει σε γκολ όσες πιο πολλές γίνεται έτσι ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Ο αντίπαλος γνωρίζει την εξάρτηση στους Μαρσίνιο και Αλμέιδα θα προσαρμόσει την άμυνα του σε αυτούς και είναι για αυτό που θα πρέπει να έχουν ουσιαστικές βοήθειες.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!