Ο Μακρίδης στον ΑΠΟΕΛ!

H Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε πριν από λίγο την συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη ο οποίος θα επιστρέψει στην ομάδα μας μετά από σχεδόν 7 χρόνια. Ο κατά τα άλλα αντιπαθέστατος λόγω της 3ετούς θητείας του στην ομάδα του ακέλ την περίοδο των χρυσών αγελάδων και πρώην ποδοσφαιριστής της Μέταλουρκ Ντονετσκ, συμφώνησε με την ομάδα μας για περίοδο δύο ετών. Ο Μακρίδης βρισκόταν σε επικοινωνία και με την ομάδα του Απόλλωνα με την οποία είχε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο Μακρίδης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προηγούμενη του θητεία και κατάφερε να πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους. Με τον ΑΠΟΕΛ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2004 και 2007) καθώς και δύο κύπελλα (2006 και 2008).

Ο Μακρίδης καλείται να ενσωματωθεί με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια κατέκτησε όποιο τίτλο βρήκε μπροστά της και έχει μια μόνιμη παρουσία στους Ευρωπαικούς Ομίλους. Αν θα καταφέρει να πείσει τη μεγάλη μερίδα των οπαδών μας που τον έχουν διαγράψει λόγω της παρουσίας του στο παράρτημα είναι κάτι που θα δείξει.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ’αρχήν  συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μακρίδη. Η συνεργασία είναι διετούς  διάρκειας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!