Έρχεται φουρτούνα

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει έρχεται καλοκαιριάτικη φουρτούνα στον ΑΠΟΕΛ. Η παταγώδης αποτυχία γιατί περί τέτοιας πρόκειται δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη αφού οι συλλογικές και μεγάλες ευθύνες βαραίνουν τους πάντες. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα στην προκειμένη. Εξάλλου η διοίκηση Πετρίδη έδειξε επανειλημμένα με διάφορες αποφάσεις της ότι η συγκεκριμένη παράμετρος δεν αποτελεί βαρόμετρο.

Η διάθεση και ετοιμότητα όλων να κατανέμουν ευθύνες δεν πηγάζει μόνο από τα όσα είδαμε στον τελευταίο αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ σε φιλικά και επίσημους αγώνες δεν πείθει αφού δεν βελτιώνεται. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι γιατί δεν βελτιώνεται. Ο προπονητής μας ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα που χρειάζεται χρόνο.

Ο κόσμος θεωρεί ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν βελτιώνεται γιατί ο Πασιένσια και οι παίκτες που έφερε μαζί με τον Μαντούκα είναι στην πλειοψηφία τους μέτριοι.

Αν ισχύει το το τελευταίο είναι λογικό να είμαστε στη χειρότερη κατάσταση. Οι κινήσεις που γίνονται πάντως τις τελευταίες μέρες και ο τρόπος που γίνονται δείχνουν ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη.

Είναι εδώ όμως που το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αφού αναδεικνύονται και οι ευθύνες της διοίκησης Πετρίδη. Και αυτό γιατί η βιαστική απόφαση να προσληφθεί ο Πασιένσια την έχει βάλει ήδη στο δίλημμα του μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!