Αρχική / apoel.net

apoel.net

Το apoel.net είναι η πρώτη ανεξάρτητη ιστοσελίδα αφιερωμένη στο ΑΠΟΕΛ και δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το Σωματείο ή την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ. Έχει σαν στόχο την ενημέρωση για όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι απανταχού οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και να είναι ο αγαπημένος διαδικτυακός χώρος συνάντησης τους.

apoelNetLogo

Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας πάει πίσω στο 1998 όταν το ίντερνετ ήταν κάτι άγνωστο στην Κύπρο. Ως φοιτητής στην Αμερική ο δημιουργός του apoel.net είδε την εξέλιξη στο διαδίκτυο και επιχείρησε την πρώτη δημιουργία ιστοσελίδας αφιερωμένη στο ΑΠΟΕΛ, η οποία καταχωρήθηκε κάτω από τη διεύθυνση www.geocities.com/Colosseum/Pressbox/5046. Στην πορεία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έγινε η σελίδα του συνδέσμου φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Αμερικής ενώ το 2000 εγγράφηκε η ονομασία apoel.net.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και διαμέσου των τεχνολογικών και σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, αλλά κυρίως του περιεχομένου που προσφέρει, το apoel.net έχει καταστεί η πιο δημοφιλής σελίδα για νέα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ. Η αγάπη των υπευθύνων για την ομάδα μας αλλά και η ικανότητα να αποτυπώνουν τις χαρές, λύπες και έννοιες των οπαδών μας έχει σαν αποτέλεσμα το apoel.net να δέχεται χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

X