Αγώνας ορόσημο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει σήμερα το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ναι, είναι τόσο σημαντικός ο σημερινός αγώνας έστω και αν για ευνόητους λόγους δεν ακούσαμε κανένας να το θέτει τόσο ξεκάθαρα. Με νίκη η ομάδα μας εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και ενδεχομένως ακόμα και την πρώτη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα αρχίσει τα play offs την ερχόμενη εβδομάδα με τεράστια δυναμική. Ο αγώνας όμως είναι κομβικός και αν το δούμε από την αντίθετη. Τυχόν ήττα μειώνει δραστικά τις πιθανότητας μας για κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος αφού οι τέσσερις βαθμοί από την Ομόνοια και οι πέντε από την Αελ δεν θα μπορούν να καλυφθούν εύκολα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ενδιάμεσα των αγώνων πρωταθλήματος θα έχουμε και τις ιστορικές αναμετρήσεις με την Ρεάλ όπου όσο και αν ο αποκλεισμός θεωρείται βέβαιος όλοι στον Αρχάγγελο δηλώνουν ότι θα πέσουν μαχόμενοι. Η ομάδα μας λοιπόν για ακόμα μια φορά καλείται να διαχειριστεί σωστά τα πάντα έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις.

Μεγαλύτερη όλων δεν μπορεί να είναι άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία και παρά το ότι όλοι θέλουμε να δούμε πως θα ανταποκριθούμε κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντική.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του αγώνα και προετοιμάζει την ομάδα με το κατάλληλο τρόπο. Η παραδοχή του προπονητή μας ότι είναι αδύνατο για τους παίκτες να μην σκέφτονται και τον αγώνα με την Ρεάλ φανερώνει και την προσέγγιση του σε σχέση με τον σημερινό αγώνα. Από τι στιγμή που διανύουμε μια χρονιά όπου η πίεση είναι αφόρητη, ο Γιοβάνοβιτς επιχειρεί χωρίς υπερβολές να στείλει τα σωστά μηνύματα στους παίκτες του.

Απομένει να δούμε στην πράξη αν μπορούμε να χτίσουμε στη δυναμική που αναπτύχθηκε με τις τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά και την πρόκριση στους 8 του Champions League. Ο κόσμος με τη σειρά του καλείται να δείξει ότι έχει σωστό κριτήριο και μπορεί να διαχωρίσει την πίκρα του από τα εισιτήρια του CL από την επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε τον Ομόνοια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!