Ανήσυχη ηρεμία

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η περίοδος που διανύουμε αφού η μη ολοκλήρωση του ρόστερ, αλλά και η απορία της δυναμικότητας που θα έχει το νέο ΑΠΟΕΛ βάζουν τους οπαδούς μας σε αναμμένα κάρβουνα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία για τους δικούς τους καλούς λόγους δηλώνουν σίγουροι ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ θα είναι κατά πολύ ανώτερο του περσινού αλλά και ο κόσμος επίσης δικαιολογημένα κρατά στάση αναμονής. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων υπολείπονται δυο ακόμα μεταγραφές παικτών αφού όπως είναι γνωστό ψάχνουμε για έναν επιθετικό και ένα αριστερό χάφ.

Σην επιτροπή προγραμματισμού προτείνονται καθημερινά αρκετοί παίκτες και κάποιες περιπτώσεις θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόλογες. Το γεγονός ότι οι καλές περιπτώσεις στοιχίζουν είναι κάτι που βρίσκουν πάντα μπροστά τους αυτοί που αποφασίζουν και το ζητούμενο είναι αν θα αποφασίσουν να γίνει ακόμα μια υπέρβαση.

>

Αναφορικά με το τι συμβαίνει στην Αυστρία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η επίσημη ενημέρωση είναι επιλεκτική και μονοδιάσταση, κάτι που επίσης αναμένεται. Έπρεπε για παράδειγμα να διαρρεύσει στον ημερήσιο τύπο η περίπτωση Σεγκιρί για να ακούσουμε και από επίσημα χείλη, ότι ο αμυντικός μας δεν προπονείται. Με αυτά τα δεδομένα οι πάντα απαιτητικοί οπαδοί μας περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο και τα πρώτα φιλικά αλλά και τους αγώνες στην Ευρώπη για να αρχίσουν και αυτοί να βγάζουν τα πρώτα τους συμπεράσματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!