Αναμένοντας τελικές απαντήσεις

Η προσπάθεια απόκτησης του Albert Meyong εντείνεται και οι επόμενες ώρες θεωρούνται καθοριστικές αφού εκπνέει το τελεσίγραφο που έδωσε ο Καμερουνέζος επιθετικός στην Μπράγκα. Ο Meyong σε χτεσινές δηλώσεις του στην A Bola επανέλαβε ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στην Πορτογαλική ομάδα αλλά δεν μπορεί να περιμένει για πολύ ακόμα. Το ΑΠΟΕΛ από την πλευρά του επιμένει αλλά δείχνει και την απαιτούμενη υπομονή αφού όπως φαίνεται ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας, εκτός και αν ο παίκτης ή ο μάνατζερ του κάνουν παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό ο Γιοβάνοβιτς εδώ και καιρό εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση του παίκτη αφού θεωρεί ότι μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε στη γραμμή κρούσης. Παράλληλα και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες άρχισε να στρέφει την προσοχή του και σε άλλες περιπτώσεις έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Περίπου τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για την άλλη περίπτωση που θεωρείται ιδανική όσον αφορά το αντικαταστάτη του Κοσόφσκι. Αναφερόμαστε για τον Μαντούκα ο οποίος έχει στη διάθεση του την πρόταση του ΑΠΟΕΛ έκανε τις διάφορες επαφές σε μια προσπάθεια να μάθει περισσότερο πράγματα για την Κύπρο και αναμένουμε και από αυτόν μια απάντηση, ελπίζοντας ότι θα είναι θετική.

Νυν + πρόεδρος σωματείου + 3
Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής όσον αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης του συμβουλίου της εταιρείας. Πέραν του Πρόδρομου Πετρίδη ο οποίος θα συμμετέχει υπό την ιδιότητα του ως πρόεδρος του σωματείου στο συμβούλιο της εταιρείας εγκρίθηκαν και θέλουν να συμμετάσχουν οι Γιάννος Πανταζής και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος είχε διατελέσει μέλος και σε παλαιότερα συμβούλια και θεωρείται αξιόλογο στέλεχος. Ο Ανδρέας Χατζηκύριακος δεν πείστηκε να συμμετάσχει επίσημα στο διοικητικό σχήμα αλλά θα προσφέρει τις γνωστές συμβουλευτικές του υπηρεσίες. Παράλληλα φρόντισε να στείλει οικογενειακή ενίσχυση αφού στο συμβούλιο αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Χρήστος Χατζήκυριακος.

Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις
Αφιέρωμα στους Κοσόφσκι, Χατζί και Ζεβλάκοφ.

______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Δυστυχώς για εσάς… ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛίστες

Έχοντας πάντα κατά νου τα γεγονότα του παρελθόντος που αναφέραμε σε προηγούμενες μας ανακοινώσεις, τα όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες από τα διάφορα ΜΜΕ, και τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου διερωτόμαστε κατά πόσο οι καρεκλοκένταυροι αυτού του τόπου και η αστυνομία, μας έχουν πάρει για τόσο μεγάλα κορόιδα, που μπροστά στα ίδια μας τα μάτια προκαλούν ασυστόλως την υπομονή μας.

Απρόκλητα στον Σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου, με την άφιξη των λεωφορείων που μετέφερε την οργανωμένη πορεία των φιλάθλων μας, δύο διμοιρίες των ανδρών της ΜΜΑΔ, επιτέθηκαν χωρίς κανένα απολύτως λόγο στους οπαδούς μας, χτυπώντας κατά κύριο λόγο γυναικόπαιδα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είχε ήδη γίνει αρνητική πριν καν εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μήπως αυτό είναι δεν είναι πρόκληση; Αφού μεταφερθήκαμε στις κερκίδες του νέου ΓΣΖ οι άνδρες της αστυνομίας παρατάχθηκαν προκλητικά μπροστά από την κερκίδα των οπαδών μας. Με τη λήξη του παιχνιδιού οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, τον διέσχισαν μέχρι και την δική μας εξέδρα, και προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες. Πιστή στο ρόλο που της έχουν αναθέσει, η αστυνομία παρέμεινε να φρουρεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ενώ όλοι οι άλλοι αλώνιζαν πίσω ακριβός από την πλάτη τους. Μήπως αυτό δεν είναι πρόκληση; Στη συνέχεια έκριναν σωστό ότι έπρεπε να ρίξουν και 4-5 δακρυγόνα πάνω και εκτός της κερκίδας που μας φιλοξενούσε για να μην μπορεί κανείς να αναπνεύσει δημιουργώντας όπως ήταν αναμενόμενο κατάσταση πανικού με γυναίκες και παιδιά να κλαίνε και κόσμο να ποδοπατείτε στη προσπάθεια του να βγει εκτός γηπέδου για να αναπνεύσει ( αλήθεια το ότι αναπνέει ο ΑΠΟΕΛίστας δεν είναι έγκλημα την σήμερον ημέρα; ). Μήπως αυτό δεν είναι πρόκληση;

Αυτά ήταν εν συντομία το τέλος της καλοστημένης τους παράστασης και τα κατορθώματα των ανθρώπων αυτών που θέλουν κατά τα άλλα να καταστήστουν την τάξη. Δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει όμως ακόμα αυτοί οι κύριοι αν αυτή η τάξη που πρέπει να καταστήσουν αφορά μόνο ορισμένες ομάδες ανθρώπων. Δεν μας έχουν πει ποιους δεν επιτρέπετε να ενοχλούν και για ποιους έχουν συγκεκριμένες οδηγίες να χτυπούν απρόκλητα, αδικαιολόγητα και αλύπητα.

Φυσικά και είναι δύσκολο το έργο της αστυνομίας. Το γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος νέος, μη καλά ενημερωμένος και αμερόληπτος αστυνομικός κάνει το λάθος να συλλάβει κάποιον που ‘δεν πρέπει’, τότε η αστυνομία πρέπει να λογοδοτήσει στα αρμόδια σώματα. Σαν επακόλουθο του λάθους αυτού θα αναγκαστούν οι μεγάλοι αυτού του τόπου, ‘με βαριά καρδιά’, να βγάλουν τη μάσκα για να καθαρίσουν την μοίρα των εννοούμενων.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία όταν οι κατηγορούμενοι για πραγματική σωματική βλάβη σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ από 20 έμειναν 5, κάπως έτσι πάει από αναβολή σε αναβολή η συγκεκριμένη δίκη, κάπως έτσι πήραν αναστολή ποινικής δίωξης… και κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία μετά και την παραπομπή των κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία στη υπόθεση του Νουέβο Κάμπο, από το κακουργιοδικείο, χθες στο επαρχιακό δικαστήριο. Και η τραγική ειρωνεία; Συμπέραναν ότι φταίει η ατιμωρησία.

Ζούμε σε ένα καθεστώς όπου έχει σχεδιαστεί καλά και με λεπτομέρεια να επιζήσουν μόνο όσοι ακολουθούν συγκεκριμένες ιδεολογίες, και όσοι καράολοι τους γλύφουν νυχθημερόν.

Ζούμε σε ένα καθεστώς όπου η αστυνομία απειλεί ότι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου δεν θα αστυνομεύει, αλλά θα κατεβαίνει σε πόλεμο με ηλεκτροφόρα όπλα. Το ότι δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι τα όσα κακά συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τα έχει δημιουργήσει η κοινωνική αδικία την οποία εσείς προκαλείτε, μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι εσκεμμένα και κατόπιν οδηγιών, μας έχετε βάλει στο στόχαστρο και έχετε ήδη ξεκινήσει να αδειάζετε τις γεμιστήρες σας.

Δυστυχώς για όλο τον κόσμο δεν φέρουμε πλέων καμία ευθύνη για ότι γίνει στο μέλλον. Δυστυχώς για εσάς είμαστε πολύ περήφανοι για να μείνουμε απαθής. Δυστυχώς για εσάς…και ευτυχώς για εμάς…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛίστες!

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!