Αντίπαλος ο κακός μας εαυτός

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και θα πρέπει να αρχίσει να το θυμίζει, με μεγαλύτερη συχνότητα, σε όσους το ξεχνούν. Το -3 από την κορυφή δεν φοβίζει κανέναν αλλά οι απρόσμενες απώλειες στις αρχές του χρόνου επιβάλλουν νίκες ιδίως όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως τον Εθνικό. Χωρίς καμία δόση υποτίμησης σε μια ομάδα που μας κέρδισε ακόμα και πέρσι μέσα στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό. Οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν και στην πράξη ότι μπορούν να επικεντρωθούν για 90 λεπτά στο συγκεκριμένο αγώνα και στη συνέχεια να ασχοληθούν με αγώνα στη Λυών. Η ομάδα μας μετά την ισοπαλία στο Τσίρειο πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και σε βάθος χρόνου να επιδιώξει ένα σερί νικών που θα τις επιστρέψει να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά. Προς το παρών το ζητούμενο είναι να νικήσουμε την Άχνα και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν και θα αναγκάσουν τον Γιοβάνοβιτς να παρατάξει την ομάδα με ουσιαστικές αλλαγές.

Ζόρζε και Ολιβεϊρα έμειναν εκτός αποστολής λόγω μικροπροβλημάτων και το κέντρο της άμυνας αναζητεί δυο παίκτες που θα καλύψουν το κενό των βασικών. Ο Κακά θα είναι ο ένας αλλά το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει θέση δίπλα του με τον Μοραϊς να θεωρείται η πιθανότερη επιλογή. Ο Πορτογάλος είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και το ότι παλαιότερα αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση τον καθιστά φαβορί αφού ο Αντωνιάδης στερείται εμπειριών.

Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή του Σόουζα στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Πίντο ενώ ο Μαρσίνιο θα είναι λίγο πιο μπροστά σε ρόλο οργανωτικού μέσου. Ο Αλμέιδα που έδειξε ότι θέλει ακόμα χρόνο συμμετοχής για να πάρει μπρος, έχει καλές πιθανότητες να πάρει θέση βασικού. Εναλλακτική επιλογή είναι ο Σολάρι που είχε διάθεση στο πρώτο ημίχρονου στο Τσίρειο αλλά δεν κατάφερε να δει δίκτυα.

Στα θετικά είναι η συμπερίληψη του Μαντούκα στην αποστολή αφού ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πλέον 100% έτοιμος και υπό προϋποθέσεις αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Με τα πιο πάνω δεδομένα η πιθανότερη εντεκάδα είναι: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Αλεξάνδρου, Κακά, Μοραϊς, Σόουζα, Πίντο, Μαρσίνιο, Τρισκόφσκι, Χαραλαμπίδης, Αλμέιδα.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας αρχίζει στις 7 και παρά το κρύο ο κόσμος πρέπει να δείξει ότι πράγματι νοιάζεται για το πρωτάθλημα!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!