Αντιμετωπίζονται οι παθογένειες

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε σήμερα για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας και σε μια από τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ. Ο εκπρόσωπος τύπου ανέφερε ότι η αλλαγή του ρόστερ κατά 1/3 δημιούργησε κάποιες παθογένειες οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τον τερματοφύλακα, Boy Waterman και Πάρντο:
«Έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με ένα τερματοφύλακα που μας ενδιέφερε εδώ και ένα μήνα. Είμαστε ικανοποιημένοι ότι έχουμε συμφωνήσει και αναμένουμε στην Κύπρο έτσι ώστε να ολοκληρωθούν και τα τυπικά. Θα ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή αφού τελειώσει η μετεγγραφή του. Στην λίστα α’ υπάρχουν 4 τερματοφύλακες αφού ο Τασουρής είναι στη λίστα β. Η θέληση της τεχνική ηγεσίας ήταν να έχει 4 τερματοφύλακες. Μέσα του Αυγούστου θα ξέρουμε πότε θα έχουμε τον Πάρντο
Αυτή τη στιγμή ο σχεδιασμός δεν επιφυλάσσει κάποια απόφαση. Να δούμε και την πορεία του Πάρντο για να μπορέσει να πάρει μορφή το ρόστερ.Ο Πάρντο δεν θα εγγραφεί στη λίστα για τα παιχνίδι με την Βαρντάρ. Θα δούμε για το πρωτάθλημα αναλόγως την πορεία του τραυματισμού του»

Για το αγωνιστικό:
«Είναι πάντα στόχος του ΑΠΟΕΛ να περάσει αυτούς τους γύρους αφού θέλουμε να περάσουμε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος έχει παρέλθει πλέον αφού το επόμενο παιχνίδι είναι επίσημο. Ο προπονητής έχει καταλήξει στις αποφάσεις του. Θέλουμε να βάλουμε βάσεις πρόκρισης
Η Βαρντάρ βρίσκεται στο σημείο που έχει ξεκινήσει ο ΑΠΟΕΛ πριν πέντε χρόνια.
Όλοι είμαστε υποψιασμένοι για να μπορέσουμε να βγάλουμε την διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων»

Για τον κόσμο:
«Ευχαριστήσαμε αρκετές φορές τον κόσμο. Ξεπεράσαμε τις 6 χιλιάδες πριν 3 μέρες.Ένας τεράστιος αριθμός με βάση την χρονική περίοδο. Καλούμε ακόμη περισσότερους. Από τις 13 του μήνα θα γίνει απελευθέρωση των θέσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα είναι παρών και θα πάμε για μια χρονιά που στόχος είναι πρωτάθλημα, κύπελλο και είσοδος σε Ευρωπαϊκό όμιλο»

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ:
«Ο ΑΠΟΕΛ φέτος άλλαξε στο 1/3. 9 στους 27 έχουν αλλάξει. Αυτή η μεγάλη αλλαγή μπορεί  να έδειξε κάποιες παθογένειές. Όμως βρισκόμαστε σε μια περίοδο που αυτά τα νέα στοιχεία θα ξεδιπλώνονται στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έχει μεγάλη προοπτική»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!