Απαιτείται προσγείωση

Η πράγματι ευχάριστη εξέλιξη με την ομάδα μας να περνά στους δυνατούς ενόψει της αυριανής κλήρωσης έφερε το γνωστό αλλά και επικίνδυνο ενθουσιασμό ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η οριστικοποίηση των πιθανών αντιπάλων έκανε αρκετούς να θεωρούν δεδομένη την πρόκριση μας στους ομίλους και το θέμα συζήτησης ψες στα social media ήταν μέχρι και τους ποιους αντιπάλους θέλουμε στη φάση των ομίλων!

Η πραγματικότητα είναι ότι ο βαθμός δυσκολίας για τον ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι μεγάλος έστω και αν είναι πλέον στους δυνατούς αφού οι υποψήφιοι αντίπαλοι μας είναι στο επίπεδο με εμάς. Η μοναδική εξαίρεση αφορά τη γνωστή μας Skenderbeu αφού η Αλβανική ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί του ίδιου επιπέδου με τις άλλες τέσσερις.

Ο τρόπος με τον οποίο οι Παρτιζάν αλλά και η Μακάμπι εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα Play offs φανερώνει ότι πρόκειται για ποιοτικές ομάδες που μπορούν να ανταποκριθούν στο πιο ψηλό επίπεδο. Πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό και θα επιβεβαιωθεί στην πορεία ότι η φετινή Παρτιζάν διαφέρει κατά πολύ και προς το καλύτερο με την ομάδα που αποκλείσαμε προ ετών.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο το πώς θα βελτιωθούμε αφού η ομάδα εξακολουθεί να παρουσιάζει αδυναμίες ενώ στα Play offs θα στερηθεί και της βοήθειας του Βινίσιους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!