ΑΠΟΕΛ Ενωμένο

Ο Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του στέλνει τα σωστά και κατάλληλα μηνύματα ενόψει του αγώνα που θα κριθούμε όλοι μας. Οι παίκτες καλούνται να κάνουν τη δική τους αλλά και ο κόσμος που φέτος είχε παρόμοια παρουσία με την ομάδα πρέπει να κάνει τη δική του υπέρβαση. Οι οργανωμένοι έχουν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να δούμε μια κολασμένη και παράλληλα αθλητοπρεπή ατμόσφαιρα του Σάββατο στις κερκίδες. Η σχετική ανακοίνωση τους αναφέρει τα ακόλουθα:

8 Νοεμβρίου 1926…Τόπος: Το ζαχαροπλαστείο του Χαράλαμπου Χατζηιωάννου στην οδό Λήδρας. Γεννιέται το ΑΠΟΕΛ!

Ο Νίκος Καρύδης δίνει μια μοναδική ερμηνεία για το τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ… «Μια μαγική λέξη, μια υπεροχή ιδεολογία, μια περηφάνια, μια δόξα και εν κατακλείδι μια δεύτερη θρησκεία για εμένα και όσους πίστεψαν στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ. Οι ψυχές χιλιάδων ανθρώπων είναι σκλαβωμένες, είναι κάτι που συγκλονίζει βαθιά. Έχει σαγηνέψει πλούσιους και φτωχούς, επιστήμονες και εργάτες, μαθητές και κάθε τάξεως ανθρώπους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ. Άλλη ερμηνεία δεν υπάρχει. Είναι μια λέξη που δεν αναλύεται, είναι ένα φαινόμενο που γεννήθηκε στην Λευκωσία».

Ανδρέας, Γιώργος, Γιάννης, Παναγιώτης, εγώ, εσύ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ… Μεγαλώσαμε με τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ και ζούμε με μόνο γνώμονα το καλό του ΑΠΟΕΛ. Όλοι μας όμως είμαστε περαστικοί και αποτελούμε απλά ένα κομμάτι της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Διοικήσεις, παίκτες, προπονητές… ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. Το μόνο που μένει στο τέλος της ημέρας είναι αυτά τα 5 γράμματα που ομορφαίνουν την ζωή μας.

Αυτά ως πρόλογος! Στο ζουμί τώρα!

Φέτος δεχτήκαμε ανελέητα χτυπήματα! Μας πόνεσαν! Μας πλήγωσαν! Εμείς όμως οι πιστοί του ΘΡΥΛΟΥ δεν το βάλαμε κάτω! Ντροπιαστικές εμφανίσεις της ομάδας, συλλήψεις, λασπολογία και εν τέλει απαγόρευση μετακίνησης από την ίδια μας την διοίκηση… Τίποτα όμως δεν είναι ικανό να μας κάνει να λυγίσουμε! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΕΛ… Κι εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ πορευόμαστε πάντα με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και γεμάτοι υπερηφάνεια. Έτσι και φέτος, ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 24ο.

Το Σάββατο, αφήνουμε πίσω όσα περάσαμε και ακολουθούμε το τρίπτυχο ΠΑΘΟΣ-ΕΝΤΑΣΗ-ΝΙΚΗ !!! Το Σάββατο ΕΜΕΙΣ είμαστε το ΑΠΟΕΛ!!! Καμιά αεκ δεν μπορεί να μας τρομάξει. Το Σάββατο αφήνουμε έξω από το γήπεδο ό,τι άσχημο περάσαμε φέτος και για 90 λεπτά ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. Νότια, Ανατολική, Δυτική συσπειρωνόμαστε και δημιουργούμε μια φανταστική ατμόσφαιρα αντάξια της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ραντεβού το Σάββατο αδέλφια στο ΓΣΠ για τον τελικό του πρωταθλήματος! Πάμε στο ματς σαν να είναι το τελευταίο μας και δίνουμε όλη την ψυχή μας για τα 5 γράμματα που αγαπήσαμε πιο πολύ στην ζωή μας! Το χρωστάμε στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ!

ΥΓ1 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ!!

ΥΓ2 ΘΡΥΛΕ… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!