ΑΠΟΕΛ – χόχοι μετά από 4.5 χρόνια

Ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται απόψε στις 8μμ στο Λευκόθεο απέναντι στους χόχους μετά από 4.5 ολόκληρα χρόνια. Η επαναδραστηριοποίηση του πετοσφαιρικού τμήματος πέρσι και η άμεση ανάδυση του από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη έγινε μετά από σωστό προγραμματισμό, κόπο και οργάνωση. Η ομάδα μας φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια και κοντράρει κάθε αντίπαλο στα ίσα. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που χάθηκαν κρίθηκαν στις μικρές λεπτομέρειες και τα στενά σκορ στα διάφορα σετ φανερώνουν ότι έχει δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο που σέβεται κάθε αντίπαλος.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας, ο προπονητής και οι πετοσφαιριστές μας αγωνίζονται κάθε βδομάδα έχοντας γνώση την φανέλα που φορούν. Είναι μια δύσκολη προσπάθεια αλλά με την θέληση και το πείσμα των ατόμων που συντονίζουν το τμήμα, το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ επαναλειτουργούσε για να παραμείνει ζωντανό. Η έλλειψη εμπειριών, τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν από την μακροχρόνια αποχή  και η ιδιαιτερότητα του να επιστρέφεις στην πρώτη κατηγορία μετά από τόσα χρόνια είναι αντικειμενικές δυσκολίες που θα συναντούσε ούτος η αλλιώς η ομάδα μας.

Παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις, ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, αγωνίζεται περήφανα με τον θυρεό στο στήθος και αντιμετωπίζει απόψε τον αιώνιο μας αντίπαλο. Η ομάδα μας έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου της  μέσα σε σωστά οπαδικά πλαίσια  που δημιουργούν την γνωστή καυστική ατμόσφαιρα αλλά δεν ζημιώνουν την ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο είναι τεράστια και οποιαδήποτε τιμωρία θα έστελλε το τμήμα πολύ πίσω.

Οι οργανωμένοι θα πρέπει να ανακαλέσουν την απόφασή τους και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα μας απόψε για να την στηρίξουν όπως γνωρίζουν. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος και όσοι νιώθουν την ανάγκη/υποχρέωση να βοηθήσουν την ομάδα μας να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη πάνω στους χόχους καλό θα ήταν να βρεθούν στο γήπεδο απόψε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!