Αρχή με Νικόλα Ιωάννου

Ο 19χρονός κεντρικός αμυντικός Νικόλας Ιωάννου είναι και επίσημα η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας ενόψει τη νέας χρονιάς, αφού σήμερα προέκυψε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Όπως γράφτηκε και προ διημέρου στο site του Super Sport ο νεαρός πρώην πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναϊτετ πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί και η πρόταση του ΑΠΟΕΛ κρίθηκε ως η πιο συμφέρουσα. Το σκεπτικό της απόκτησης του Ιωάννου για τα επόμενα τρια χρόνια σχετίζεται με την απόφαση για στροφή προς νεαρούς Κύπριους παίκτες προκειμένου να ενισχυθεί με ποιοτικό τρόπο το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα μας. Η στελέχωση του ρόστερ προβλέπει την εγγραφή 10 Κυπριών παικτών και με την αποχώρηση του Σατσιά αλλά και αυτήν που έπεται του Ηλία θα δημιουργεί ένα κενό που πρέπει να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ιωάννου θεωρείται αυθεντικό ταλέντο που έχει βάλει τις καλύτερες δυνατές βάσεις αγωνιζόμενος στις μικρές ομάδες της Γιουναϊτετ φτάνοντας μέχρι και την U18. Ο γιός του προπονητή της Δόξας και πρώην ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ιωάννου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως αριστερός εξτρέμ, στη συνέχεια μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας για να καταλήξει ως σέντερ μπακ.

Όπως και στις περιπτώσεις των Σωτηρίου και Αρτυματά ο ΑΠΟΕΛ εντάσσει στο δυναμικό του έναν υποσχόμενο παίκτη ο οποίος θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και σκληρή δουλειά για να μπορέσει να καθιερωθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!