Αυτοί χεσμένοι, εμείς πορωμένοι

Τα δεδομένα είναι πλέον ξεκάθαρα και η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χτες δεν τα έχει διαφοροποιήσει. Χρειαζόμαστε νίκη μέσα στο Τσίρειο επί της Αελ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που θέλουμε όσο τίποτε άλλο και περισσότερο από ποτέ. Πρόκειται για έναν αγώνα όπου θα κρίνει την τελική μας κατάταξη και κάθε αποτέλεσμα ισοδυναμεί με μία εκ των τριών πρώτων θέσεων. Κανείς όμως δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας ή ισοπαλίας που θα μας φέρει στην 2ή ή 3η θέση αντίστοιχα. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι ο  ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με την τεράστια δυναμική αφού έχει τη ψυχολογία με το μέρος της. Η προσπάθεια αυτοκτονίας δεν είχε αποτέλεσμα αφού μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες αντιδράσαμε σωστά. Πλέον όλοι στην ομάδα μας παρουσιάζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ σε βαθμό που η ανάγκη για νίκη δεν φαίνεται να αγχώνει.

Από την άλλη η Αελ μπορεί να απολαμβάνει τη βαθμολογική διαφορά αλλά δείχνει και ενεργεί σαν ομάδα που προσπαθεί να μην το χάσει. Ο Πέτεφ έμεινε αλλά του επιβλήθηκε η επιστροφή του Ουόν, αγωνιστικά η ομάδα δεν πείθει, ενώ στο τελευταίο φιλικό οι παίκτες δυσκολεύτηκαν να πανηγυρίσουν την υποτιθέμενη ανατροπή.

Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί με την Αελ να αδυνατεί να ανταποκριθεί όποτε αγωνίζεται με ομάδα ή διαιτητή που της χαρίζονται, λειτουργεί πλέον εις βάρος των παικτών της και υπέρ των δικών μας. Η ρετσινιά ότι οι νίκες προέρχονται από τις ενέργειες του προέδρου και όχι των παικτών ή του προπονητή είναι κάτι που πλήττει ανεπανόρθωτα την ομάδα του Σοφοκλέους.

Είναι για αυτό που με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα τους με την Αελ άρχισαν να καλλιεργούν κλίμα έντασης. Νιώθουν ότι η μόνη περίπτωση να αποφύγουν την ήττα είναι να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Είναι ξεκάθαρη επίσης η προσπάθεια τους να επηρεάσουν τον διαιτητή που θα οριστεί στέλνοντας το μήνυμα ότι στη Λεμεσό δεν πρέπει να τολμήσει να τους αδικήσει.

Με αυτά τα δεδομένα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Σαββάτου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!