Βαθμολογίες παικτών

Κίσσας 9Έδειξε την απαιτούμενη ετοιμότητα και αυτοπεποίθηση σε έναν αγώνα υψηλού κινδύνου. Άριστος στο πρώτο ημίχρονο έχοντας μάλιστα μια σωτήρια απόκρουση. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι στάθηκε κάτω από τα δοκάρια ως άξιος αντικαταστάτης του Χιώτη. Πουρσαϊτίδης 6Περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο καταφέρνοντας να περιορίσει τον Παύλου. Η ροή του αγώνα και η όλη απόδοση της ομάδας δεν του επέτρεψε να βοηθήσει όσο έπρεπε επιθετικά κάτι που επηρέασε την ομάδα αρνητικά.

Μποαβεντούρα 5Είχε δύσκολο βράδυ αφού ο Πρίσο του έκανε δύσκολη τη ζωή. Είχε κακές μεταβιβάσεις και δεν είχε τη γνωστή αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του που τον κάνει να ξεχωρίζει. Πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια.Ζόρζε 8Κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και έβγαζε την απαραίτητη σιγουριά . Ανίκητος στο αέρα και με καλές τοποθετήσεις έδειξε ότι αν παραμείνει υγιής δεν μπορεί να χάσει τη θέση του βασικού.

Κόντης 8Έδεσε καλά με τον Ζόρζε και αν εξαιρέσουμε μεμονωμένες φάσεις ήταν και αυτός ηγετική μορφή στα μετόπισθεν. Ζητούμενο για τον σχεδόν 37χρονο Κόντη να διαχειριστεί σωστά τις αντοχές του κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Μοραϊς 6Δεν του βγήκε ο αγώνας. Δεν ξέρουμε αν είναι κούραση ή δυνατό κέντρο των αντιπάλων αλλά δεν είχε την επιβλητική παρουσία της περασμένης εβδομάδας. Δεν του έβγαιναν τα μαρκαρίσματα ενώ εκνευρίστηκε περισσότερα από ότι θα έπρεπε σε ένα αυστηρό φαουλ που του καταλόγισε ο Ζαφείρης με αποτέλεσμα να δεχτεί και κάρτα.

Πίντο 6Με πολλά νεκρά διαστήματα όπως και ολόκληρη ομάδα ο Πίντο ο οποίςο δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Μαρσίνιο στο κουβάλημα της μπάλας. Στενά μαρκαρισμένος από τον Σκοπελίτη δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.Μαρσίνιο 5Πήρε πρωτοβουλίες αλλά αυτές ήταν μεμονωμένες και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όπως όλη η ομάδα έτσι και αυτός δεν είχε καθαρό μυαλό αφού φάνηκε ότι ήταν αλλού. Πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε καλύτερα επίπεδα.

Μαντούκα 5Μετά το εξωπραγματικό πρώτο ημίχρονο με τη Βίσλα, ξεφουσκώνει. Θα είναι έτοιμος με την Αλκή.Τρισκόφσκι 5Επιπόλαιος και νωχελικός. Έμεινε και αυτός στο ΓΣΠ και στις δυο ασίστ του.Αλμέιδα6Δύσκολο βράδυ αφού το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ιδιαίτερα ο Ντίμεχ τον περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό. Έφαγε αρκετό ξύλο αλλά έτσι θα είναι όλο το πρωτάθλημα οπότε πρέπει να το συνηθίσει και να προσαρμόσει το παιχνίδι του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!