Βγείτε μπροστά

Μπαίνουμε σε μια καθοριστική στροφή για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι μπορεί και έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τον τίτλο και να μπορέσει να κλείσει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καταρρίπτοντας και την παράδοση του στοιχειωμένου b2b. Στην στροφή αυτή χρειάζεται κάποιοι να βγουν μπροστά και να δείξουν τον δρόμο. Αυτούς έχει ανάγκη τώρα η ομάδα μας και αυτούς φοβούνται  οι αντίπαλοι. Διοίκηση, προπονητές, παίχτες και οπαδοί χρειάζεται να βγάλουν προς τα έξω όλο τον τσαμπουκά τους και να δείξουν τι εστί ΑΠΟΕΛ. Όποιος δεν συμμερίζεται την πιο πάνω τακτική, οφείλει να πράξει τουλάχιστον κάτι άλλο που να ζωντανέψει και πάλι το κλίμα πρωταθλητισμού στην ομάδα μας.

Ο κόσμος στο παιχνίδι της Κυριακής έδειξε τον δρόμο.  Και οι ποδοσφαιριστές μας το ίδιο. Γι’αυτό εισέπραξαν το θερμότερο χειροκρότημα εδώ και καιρό.  Δεν χρειάζονται αρνητικές δηλώσεις ούτε άλλη ανάλυση του πως και γιατί.  Τώρα αυτό που χρειαζόμαστε είναι θετική ενέργεια και μια συμπαγής οικογενειακή ΑΠΟΕΛίστικη αύρα που θα μας ενώσει και θα μας σπρώξει στον τίτλο.

Μπορεί κάποιος να μπει μπροστά και να το κάνει αυτό; 

Τρόποι υπάρχουν. Πολλοί και αυθεντικά ΑΠΟΕΛίστικοι. Χωρίς καθόλου κόπο. Μόνο τον δικό μας Γαλαζοκίτρινο τρόπο.

Μπορεί κάποιος να εφαρμόσει ένα πλάνο;

Το έχουμε ανάγκη, είτε το αποδεχόμαστε αυτό είτε όχι. Έχουμε ανάγκη να αποκτήσουμε και πάλι την περιπλανώμενη μας αυτοπεποίθηση. Έχουμε ανάγκη να ενώσουμε δυνάμεις ενόψει συνέχειας.

Ο κόσμος το πιστεύει. Αν του ζητήσεις κάτι θα στο δώσει με το πολλαπλάσιο. Δώστε στον κόσμο να καταλάβει ότι βαδίζουμε σε αυτό το πρωτάθλημα ενωμένοι και το αποτέλεσμα θα είναι ένας γεμάτος εξώστης.

Βγείτε μπροστά….ο κόσμος θα ακολουθήσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!