Γίνονται θαύματα;

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του στο Champions League με έναν ξεχωριστό αγώνα, αφού αν κερδίσει τον τρίτο στη βαθμολογία Άγιαξ θα τον ξεπεράσει και θα συνεχίσει στο Europa League. Η συμμετοχή μας στον ίσως πιο δύσκολο όμιλο επιβεβαίωσε τις ρεαλιστικές εκτιμήσεις που έγιναν την ημέρα της κλήρωσης και έλεγαν πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα μας πήρε με το σπαθί της τον ένα βαθμό στον αγώνα με τους Ολλανδούς στο ΓΣΠ ενώ η μεγάλη ευκαιρία για περισσότερους βαθμούς χάθηκε και πάλι στην έδρα μας όταν βρήκαμε την Παρί ευάλωτη αλλά δεν τα καταφέραμε.

Σήμερα θα το παλέψουμε για να πετύχουμε ένα θαύμα αφού κάπως έτσι θα ερμηνευτεί μια  νίκη μας μέσα στο Amsterdam Arena. Ο Άγιαξ δεν είναι μόνο καλύτερη ομάδα αλλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για την ομάδα μας.

Ο Δώνης προειδοποίησε επίσης στη δημοσιογραφική για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του αφού θεωρεί ότι ο Άγιαξ θα πιέσει από το πρώτο λεπτό στην προσπάθεια του να φτάσει στη νίκη.

Οι απουσίες των Αμορίν, Ντε Βινσέτι και Τζιμπούρ δεν μπορούν να παραγνωριστούν έστω και αν μόνο ο πρώτος θεωρείται βασικός αφού και οι άλλοι δυο είναι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν συνεισφορά στην μεσοεπιθετική λειτουργεία της ομάδας μας που είναι προβληματική. Τη θέση του Αμορίν στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Παπάζογλου και το ερωτηματικό είναι αν θα εγκαταλείψει για πρώτη φορά το 4-4-2 ο Δώνης προκειμένου να γεμίσει το κέντρο.

Τα θαύματα γίνονται μόνο αν πιστέψεις σε αυτά οπότε οι παίκτες πέραν από το ότι πρέπει να απολαύσουν τον τελευταίο αγώνα θα πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία έτσι ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει με τον Άγιαξ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!