Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε μεγαλύτερη επιμονή»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής μας αλλά έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι η ομάδα του αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει στη Λεμεσό. Πάντα σωστός ο Γιοβάνοβιτς προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να προσγειώσει όλους και να τονίσει ότι πλέον όλα θα παικτούν σε 6 μέρες στη έδρα του αντιπάλου. Αναλυτικά ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε:

Παρά το ότι δεν υπήρχε ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το θέαμα και γενικά η ένταση του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια, ήταν εξαιρετικό. Μπορεί να μην ήταν παιχνίδι με πολύ μεγάλη ποιότητα, όμως η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες ήταν πλήρως απομονωμένες από τις συνθήκες και προσπάθησαν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουν. Ουσιαστικά ήμασταν στα όρια μας σήμερα και όσον αφορά την προσπάθεια των παικτών μου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με αρκετή πίεση από την πλευρά της ΑΕΛ και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι μόνες ευκαιρίες ήταν προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Αΐλτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες που μπήκαν μέσα βοήθησαν πολύ στο να έχουμε μεγαλύτερη επιμονή, η οποία τους δικαίωσε και πήραμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και αυτή η νίκη μας δίνει ελπίδες ότι μπορούμε στα τρία παιχνίδια που απομένουν να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Φαίνεται και η ικανότητα της ΑΕΛ που μας έφτασε στα όριά μας, όμως η προσπάθειά μας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Τώρα θα πάμε στη Λεμεσό για να παίξουμε στην έδρα της ΑΕΛ. Θα είναι ένα δυνατό και καλό παιχνίδι, θα έχουμε απώλειες, αλλά και μεγάλη διάθεση. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Σε έξι μέρες θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρουσίαζε ένα σταθερό σύνολο, είναι δυνατή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται, αλλά η ομάδα μου αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίσει στη Λεμεσό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!