Δεν απολογήθηκε και… τέλος

Η εταιρεία διακόπτει κάθε συνεργασία με τον ομίλου του Φιλελεύθερου αφού όπως ανακοινώνει στην επίσημη της ιστοσελίδα δεν απολογηθήκαν για το άρθρο που πρόσβαλε τόσο τον ίδιο τον ΑΠΟΕΛ όσο και τα κατορθώματα του. Με τη συμπλήρωση μίας εβδομάδα ακριβώς οι υπεύθυνοι έκριναν σωστό όπως προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση δίνοντας το μήνυμα ότι δεν θα δεχθούν την οποιαδήποτε προσβολή του ΑΠΟΕΛ. Δεν απολογήθηκε και… τέλος

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα μας στις 02/06/15, είχε καλέσει προς ανεπιφύλακτη και σαφή δημόσια απολογία την σύνταξη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»  σε σχέση με το άρθρο που είχε φιλοξενηθεί στην στήλη «Βασανιστικά και Αβασάνιστα» με υπογραφή ΒΑΣ ΒΑΣ. Η ανακοίνωση αυτή κατέστη αναγκαία καθότι σε προηγηθέν δημοσίευμα της σύνταξης του «Φιλελεύθερου» στις 2/6/2015 εκφραζόταν μεν κάποιας μορφής λεκτική απολογία πλην όμως εγείρονταν άλλα σοβαρότατα, ανεδαφικά και αόριστα ζητήματα και απαράδεκτοι υπαινιγμοί τα οποία καθιστούσαν άνευ αντικειμένου και εκ του πονηρού την εκφρασθείσα απολογία και έδιδαν πλήρη κάλυψη στο προσβλητικό κείμενο του αρθρογράφου της εφημερίδας.

Δυστυχώς μετά το πέρας μιας βδομάδας διαπιστώνουμε ότι το αίτημα μας για ανεπιφύλακτη και σαφή απολογία εκ μέρους του «Φ» δεν έχει γίνει σεβαστό. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές.

Ως εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιφυλασσόμαστε να λάβουμε κάθε νόμιμο μέτρο προς προστασία των συμφερόντων της ομάδας μας, των μελών του Δ.Σ. και του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε κάθε μορφής συνεργασία με τον όμιλο «Φιλελευθέρου» με άμεση ισχύ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!