Δεν πρέπει να μας ξενίζει τίποτα

Ο γίγαντας Ούρκο Πάρντο σε ψεσινό μήνυμα του στο twitter δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει ειρωνικά την Ανόρθωση, προτρέποντας την να παίξει με το ίδιο πάθος σε όλους τους αγώνες. Ακόμα μια αγωνιστική επιβεβαίωσε την άποψη ότι αν τελικά καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι γιατί πετύχαμε όλων των ειδών τις υπερβάσεις και σίγουρα αυτές που δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να υποστεί η Αελ. Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης προκαλεί αφού πρόκειται για μια ομάδα που παρουσιαζόταν αδιάφορη εδώ και μήνες με αποκορύφωμα των επίσης εντός έδρας αγώνα της με την Αελ. Δεν πρέπει όμως να ξενίζει κανέναν που χτες φανατίστηκαν και πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση..

Από την άλλη έγινε συνήθεια για την Αελ να δίνει αγώνες με ομάδες που προτιμούν να την δουν να κατακτά το πρωτάθλημα έναντι ή χωρίς οφέλους. Είναι λοιπόν σοκ όταν αραιά και που προκύπτει ο Απόλλωνας και είναι φυσικό να τους προκαλεί άγχος ο μεταξύ μας αγώνας.

Δεν πρέπει να ξενίζει όμως ούτε και το κεφάλαιο διαιτησία. Αυτή την εβδομάδα ο Παναγή δεν καθόρισε αποτέλεσμα όπως έπραξαν οι Νικολαϊδης και Αναστασίου, αλλά φρόντισε να στείλει την ομάδα μας στον αγώνα με την Αελ χωρίς δυο βασικούς και υπερπολύτιμους παίκτες.

Το κεφάλαιο διαιτησίας είναι σοβαρό και τα όσα συμβαίνουν όχι μόνο σήμερα αλλά την τελευταία τριετία δείχνουν ξεκάθαρα ότι με την τακτική της τρομοκρατίας αλλά και  των οικονομικών συμφερόντων ο Σοφοκλέους έχει καταστεί ο πιο σοβαρός και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Δυστυχώς πάει να γίνει συνήθεια και η τρομερή δυσκολία της ομάδας μας να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε ικανοποιητικά επίπεδα με αποτέλεσμα να φλερτάρει διαρκώς με νέες απώλειες βαθμών που θα είναι και καταδικαστικές. Η χτεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση στο Παπαδόπουλος δεν περιορίζεται στα πρώτα 25 λεπτά που αναφέρθηκε ο Δώνης. Η απουσία του Ντε Βινσέτι δεν είναι δικαιολογία αφού πέραν των αδυναμιών που σχετίζονται καθαρά με θέματα απόδοσης, η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε χωρίς τη στοιχειώδη ενέργεια και θέληση.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και καθοριστική. Αν πράγματι θέλουμε το πρωτάθλημα διοίκηση, προπονητές και παίκτες πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τους. Το ίδιο και ο κόσμος. Αρχίζοντας από τον επόμενο αγώνα με την Αελ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!