Δεύτερος γύρος επαφών με Βαλένθια

Η προοπτική συνεργασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Βαλενθία μπαίνει σήμερα σε ουσιαστικό στάδιο με τον Πρόδρομο Πετρίδη να βρίσκεται στην Ισπανική πόλη για επαφές με τον πρόεδρο και παράγοντες της Ισπανικής ομάδας. Η γνωριμία των δυο προέδρων έγινε όταν η Βαλένθια βρέθηκε προ διμήνου στην Κύπρο για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου και μέσα από αυτή φάνηκε να υπάρχει κοινό έδαφος για πιθανή συνεργασία Ο πρόεδρος της Βαλένθια κάλεσε τον δικό μας στη Βαλένθια με αφορμή τον σημερινό τελικό κυπέλλου που θα γίνει στην έδρα της ομάδας του αλλά η ουσία είναι ότι θα συζητήσουν διάφορα θέματα.

Το πιο σημαντικό και άμεσο είναι αυτό της πιθανής παραχώρησης παικτών της Ισπανικής ομάδας στον ΑΠΟΕΛ με την μορφή δανεισμού. Η Βαλένθια πέραν του ρόστερ της έχει στο δυναμικό της αρκετούς παίκτες δανεικούς σε διάφορες ομάδες και μέσα από την πρώτη κουβέντα που έγινε έδειξε θετική στο ενδεχόμενη μιας συνεργασίας σε αυτή τη βάση.

Άλλα θέματα που θα απασχολήσουν είναι αυτό των ακαδημιών και πως ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ωφεληθεί από την εμπειρία και τεχνογνωσία των Ισπανών καθώς και η πιθανότητα συμμετοχής των δυο ομάδων σε φιλικό τουρνουά.

Ανεξαρτήτως της έκβασης που θα έχει η συγκεκριμένη προσπάθεια το σημαντικό είναι ότι με καθυστέρηση ορισμένων χρόνων ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί έμπρακτα να κεφαλαιοποιήσει την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από τις δυο συμμετοχές στους ομίλους του Champions League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!