Διακοπή χρυσάφι

Ο ΑΠΟΕΛ οφείλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δώρο που του έκανε ο ηθικός αυτουργός της βόμβας που τοποθετήθηκε έξω από το σπίτι της μητέρας του Μούσκου και οδήγησε στην αναβολή των αγώνων για μια εβδομάδα. Η διακοπή δεν μπορούσε να έρθει σε καλύτερο χρονικό σημείο αφού δίνει χρόνο στον Φίνκ και το επιτελείο του να προετοιμάσουν ακόμα καλύτερα την ομάδα στην προσπάθεια που γίνεται για να μπει ένας τέλος στη βαθμολογική κατρακύλα. Το μεγαλύτερο όφελος αφορά τη δυνατότητα που θα έχουν οι τραυματίες αλλά και αυτοί που δεν θεωρούνται 100% έτοιμοι να κερδίσουν χρόνο και να βρεθούν σε πιο μεγάλο βαθμό ετοιμότητας. Για παράδειγμα οι Βινίσιους, Εφραίμ και Σιέρινταν προπονούνται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς αλλά δεν θεωρούνταν έτοιμοι για να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής αν γινόταν ο αγώνας με τη Σαλαμίνα το Σάββατο.

Παράλληλα παίκτες όπως ο Μαντούκα και ο Γκόμες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε φουλ ρυθμούς αυξάνοντας τις πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του Φίνκ χωρίς να μεσολαβήσουν καθοριστικοί αγώνες.

Για το Σάββατο έχει ήδη προγραμματιστεί φιλικό με τη Δόξα αφού ο προπονητής μας θέλει να δει την ομάδα και σε αγώνα σε μια προσπάθεια του να δουλέψει περισσότερο το 4-2-3-1 που θέλει να εφαρμόσει και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που κρίνει σκόπιμο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!