Δώνης: Φυσικό επακόλουθο..

Ο προπονητής μας χαρακτήρισε φυσιολογικό το σκηνικό μετά τα δεύτερο γκολ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με το που ήρθε όλοι άρχισαν να σκέφτονται το πρωτάθλημα και την Αεκ. Ο Δώνης σχολίασε το νέο πλάνο που εφάρμοσε η ομάδα και είπε ότι ίσως να μας αδικεί κάπως το σκορ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι αυτό που έγινε μετά από το δεύτερο γκολ ήταν φυσικό επακόλουθο, γιατί θα έπρεπε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Αδικείται λίγο η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο πρώτο ημίχρονο, που συμπεριφερθήκαμε πολύ καλά μ’ ένα καινούριο πλάνο. Η φάση του πέναλτι μας… χάλασε την ψυχολογία και παρότι μπήκαμε με διαφορετικό τρόπο στην επανάληψη τα δυο γρήγορα γκολ μας στοίχισαν και παρατήσαμε το παιχνίδι. Σκεφτόμασταν ουσιαστικά το παιχνίδι της Δευτέρας και δεχθήκαμε μία βαριά ήττα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για αυτή την ωραία προσπάθεια, αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε και εντός κι εκτός έδρας. Η ομάδα έδειξε σε αυτή την προσπάθεια απέναντι σε μεγαθήρια ότι δίκαια ήταν στους ομίλους. Κάναμε μία καλή προσπάθεια που είχε και τα θετικά της και τα αρνητικά της, ελπίζοντας ότι θα διεκδικήσουμε κάτι ανάλογο τη νέα σεζόν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το σημαντικό είναι πλέον τα δύο επόμενα παιχνίδια πριν από τις διακοπές και να δώσουμε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν για να βρεθούν ξανά στα γνωστά τους στάνταρ και από φυσικές δυνάμεις και  από τεχνικής πλευράς. Αυτό είναι το σημαντικό και όχι ποιες κινήσεις θα γίνουν τον Ιανουάριο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!