Επικίνδυνοι, ηλίθιοι και ανεπιθύμητοι

Η ήττα και ο τραυματισμός του Μαντούκα δεν επισκιάστηκαν από την κατάκτηση της πρώτης θέσης αλλά από την ανεξήγητη ηλιθιότητα μια μικρής μερίδας οπαδών μας να ανάψουν καπνογόνα και φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ήταν τόσο επικίνδυνοι που με την ανοχή δεκάδων πέταξαν καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα. Το χρηματικό πρόστιμο είναι το λιγότερο στην προκειμένη αφού η αντιαποελίστικη στάση ορισμένων ίσως οδηγούσε σε καταστροφική τιμωρία την ομάδα μας αν συνέβαινε κάτι χειρότερο. Αναπόφευκτα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου έκανε δηλώσεις για το όλο θέμα μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηρίζοντας ηλίθιους τους πρωταγωνιστές του ανάμματος των καπνογόνων και πως δεν θέλει τέτοιους οπαδούς να έρχονται στο γήπεδο. Το θέμα δεν μπορεί να μείνει στις δηλώσεις-απειλές αυτή τη φορά αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητος. Η διοίκηση οφείλει να βρει τους τρόπους με τους οποίους θα εξαφανίσει τέτοια φαινόμενα από την κερκίδα των φανατικών οπαδών μας.

Οι ευθύνες των οργανωμένων οπαδών είναι τεράστιες γιατί διαχρονικά γνωρίζουν και συνειδητά συγκαλύπτουν τους εκάστοτε πρωταγωνιστές τέτοιων περιστατικών. Ευθύνες όμως έχει και ο Φοίβος Ερωτοκρίτου που ικανοποιεί στο έπακρο τις όποιες ανάγκες των οργανωμένων νομιζόμενος ότι με αυτό τον τρόπο τους ελέγχει.

Αναμένουμε τη συνέχεια του νέου επεισοδίου ανάμεσα σε πρόεδρο και οργανωμένους και κατά πόσο υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές να λειτουργήσουν όπως προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.    

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!