Ευχαριστούμε παικταρά

Οι μεγάλοι αγώνες είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα στην περίπτωση του Αίλτον Αλμέιδα. Ο ατιθάσευτος Βραζιλιάνος που κόστισε ένα κάρο λεφτά στον ΑΠΟΕΛ, τα απόσβεσε και με το παραπάνω με τα γκολ του στην Μπρατισλάνα και Βίσλα. Ψες και ενώ βρισκόταν κάτω από απίστευτη ψυχολογική πίεση λόγω του άδικου χαμού της δίχρονης ανιψιάς του έσφιξε τα δόντια και ήταν από τους κορυφαίους των κορυφαίων. Τα δυο γκολ του και κυρίως το δεύτερο που μας έδωσε την πρόκριση ήταν επιστέγασμα της κλάσης του Αλμέιδα ο οποίος μετά από την μέτρια εμφάνιση του στην Κρακοβία έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις στον επαναληπτικό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι τυχερός που έχει στις τάξεις του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή αλλά και ο Αλμείδα είναι εξίσου τυχερός αφού κοντά μας θα μάθει πολλά και θα γίνει ακόμα πιο γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή και αυτό ίσως να απαντά το ερώτημα του γιατί ο συγκεκριμένος προτίμησε να αφήσει την Κοπεγχάγη για πάρτι μας!

Ο Αλμέιδα έχει μοναδικές ικανότητες τις οποίες εδώ και καιρό εντόπισε ο Γιοβάνοβιτς που επέμενε στην απόκτηση του. Είναι κοινό μυστικό ότι ο προπονητής θέτει τον πήχη πολύ ψηλά για όλους και ιδιαίτερα από το αστέρι της ομάδα μας. Απαιτεί ομαδικό πνεύμα ακόμα και από τον Αλμείδα που φημίζεται για την ατομικές του ενέργειες  αφού μόνον έτσι ο Βραζιλιάνος θα γίνει πιο αποτελεσματικός.

Στον αγώνα με την Βίσλα είδαμε τον Αίλτον να συνδυάζει αρμονικά ατομικές ενέργειες με τελικές πάσες γεγονός που βοήθησε να έρθει το σκορ πρόκρισης αλλά και να σκοράρει δυο φορές. Καλή συνέχεια παικτάρα μας και κουράγιο σε εσένα και την οικογένεια σου για τον άδικο χαμό της μικρής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!