Ζήτησε συγνώμη

Ήταν τόσο χάλια ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη που ο προπονητής μας δεν είχε επιλογή από το να ζητήσει συγνώμη για την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Ο προπονητής μας για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο μίλησε με τρόπο απόλυτο για τις δικές του ευθύνες παίρνοντας πάνω την εικόνα που έβγαλε σήμερα η ομάδα. Από την άλλη υπενθύμισε την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγνώμη για αυτό που παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο, εμείς που είμαστε πολλά χρόνια εδώ ξέρουμε ότι υπάρχουν και αυτές οι άσχημες μέρες και η τόσο κακή απόδοση. Πρέπει κάποια στιγμή όταν συμβαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση ψύχραιμα αλλά να κοιτάμε και ποια πράγματα δεν πήγαν καλά ώστε να μην ξανασυμβούν. Άρα θα τελειώσω αυτή τη συνέντευξη λέγοντας ότι μιας και εγώ είμαι ο αρχηγός της ομάδας και εγώ κατευθύνω το καράβι, συγνώμη για το θέαμα που παρουσιάσαμε και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη Δόξα για την προσπάθεια που έκανε και πήρε αυτόν τον βαθμό.

Θεωρώ ότι η εικόνα μας έδειξε πως ναι, την υποτιμήσαμε. Μάλλον όχι τη Δόξα, αλλά το παιχνίδι. Σίγουρα δεν υπάρχει δικαιολογία για τους παίκτες που έλειπαν. Αν δούμε ποιοι αντικαθιστούν τους παίκτες που είχαν προβλήματα, καταλαβαίνεται ότι δεν υπάρχει αυτή η δικαιολογία. Είμαστε μια ομάδα όπου ο καθρεφτης για όλους είναι το γήπεδο. Για να μπορούμε να λέμε προς τα έξω ότι έχουμε βάθος θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να το αποδεικνύουν στο γήπεδο. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι. Το μεγάλο μας πρόβλημα όμως είνια ότι είδαμε το ματς στο μυαλό μας σαν αγγαρία. Σημαίνει ότι εμείς οι προπονητές δεν κάναμε καλά τη δουλειά μας να τους κάνουμε να συμπεριφερθούν διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντα οι αλλαγές χαλάνε την εικόνα αλλά το μεγαλύτερο θέμα πιστεύω πως ήταν στο μυαλό μας. Δεν είχαμε κίνηση, δεν πηγαίναμε καλά στις μονομαχίες. Φαινόμασταν ταλαιπωρημένοι. Παρότι στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το ρυθμό μας, δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίκτυα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!