Ζήτησε χρόνο

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες φορές κινήθηκε ο Σερτζιο στη σημερινή του διάσκεψη στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα οτι χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε όλοι. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιχείρησε να αποφορτίσει την πίεση που υπάρχει ενόψει του αυριανού αγώνα λέγοντας οτι δεν ειναι καθοριστικός ο αγώνας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: Κάθε επόμενο παιγνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας. Δεν είναι ένα καθοριστικό ματς, αλλά είναι τρεις βαθμοί για τους οποίους πρέπει να παλέψουμε. Απουσιάζουν κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όμως, όπως έχω ξαναπεί, εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες.

Για τα προβλήματα στην απόδοση: Αναγνωρίζω ότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την απόδοσή μας, όμως ελπίζω ότι από το επόμενο παιχνίδι θα παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε. Πρέπει να έχουμε επιθετική διάθεση από την αρχή. Αυτό δεν το κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν στο δεύτερο μέρος. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν στόχο το πρωτάθλημα, δεν χρειάζεται να πληγωθούν για να αφυπνιστούν… Πρέπει από την αρχή να επιτίθονται.

Για τις αδυναμίες στην άμυνα και στο σκοράρισμα: Πρέπει να δουλέψουμε τις αδυναμίες στην άμυνα γιατί οι αντίπαλοι τις εκμεταλλεύονται. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να σκοράρουν μόνο οι επιθετικοί. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο και πολύ σύντομα θα είμαστε εκεί. Πιστεύω στην ομάδα. Αν όλοι όσοι αγαπούν το ΑΠΟΕΛ είμαστε ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε.

Για τον Άθω Σολωμού: Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Σολωμού πρέπει να δουλεύουν στις προπονήσεις. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!