Ζητούμενο η υγιής πολυφωνία

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η επισημοποίηση της δημιουργίας ενός ανεξάρτητου συνδέσμου φιλάθλου δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη. Εδώ και αρκετούς μήνες συγκεκριμένα άτομα που παλαιότερα λειτουργούσαν κάτω από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φιλάθλων έκριναν ορθότερο να απομακρυνθούν και σταδιακά να δημιουργήσουν τη δική τους στέγη και σύνδεσμο. Η απόφαση τους κρίνεται υγιής αφού είναι επιθυμητό να υπάρχει πολυφωνία και διαφορετικότητα έστω και αν αυτό πλήττει τη διαχρονική προσπάθεια του Παν.συ.φι να εκφράζει όλους τους οργανωμένους. Εκεί που θα κριθούν όλοι είναι στα δύσκολα όπου θα πρέπει να υπάρξει σεβασμός της αντίθετης άποψης..

Η πρώτη ανακοίνωση – διακήρυξη της Πορτοκαλί Ταξιαρχίας όπως αποκαλείται ο νέος σύνδεσμος αναφέρει τα ακόλουθα:

Ίδρυση Συνδέσμου – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

8 Νοεμβρίου 1926! Στην οδό Λήδρας, στην καρδιά της Πρωτεύουσας του Νοτιότερου κομματιού της Ελλάδος ξεκινά ένα οδοιπορικό γεμάτο δόξα και θυσίες. Η ίδρυση του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας στοχεύει τόσο στην καθιέρωση του ΑΠΟΕΛ ως μόνιμου πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, αλλά παράλληλα και ως άγρυπνου αγωνιστή και πρωτοπόρου στα κοινωνικά και εθνικά δρώμενα της Ελληνικής Κύπρου. Η 8η Νοεμβρίου δεν ήταν μια τυχαία επιλογή ημερομηνίας. Την ίδια μέρα η Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Κάθε 8η Νοεμβρίου ο απανταχού Ελληνορθόδοξος πληθυσμός γιορτάζει τη γιορτή των Ταξιαρχών!

Συνειδητά λοιπόν η επιλογή της ονομασίας του νέου αυτόνομου οπαδικού Συνδέσμου μας «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ» στοχεύει στη θέσπιση, τη καλλιέργεια και την εξάπλωση των πιο πάνω ιδεωδών που συνεχίζουν να μεταλαμπαδεύονται από παππούδες και πατεράδες στις νέες γενιές ΑΠΟΕΛιστών!

Η επιλογή του λογότυπου επίσης έγινε με απόλυτη συνείδηση καθώς ο γνωστός σε όλους μας Μακεδονομάχος, δείχνει σε παλαιότερες και νέες γενιές ότι ενωμένοι είμαστε ανίκητοι, και ότι η ενεργή εμπλοκή παλαιών καινέων είναι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρηθεί η Πορτοκαλί κερκίδα στην
κορυφή.

Ο νέος μας σύνδεσμος στεγάζεται στην Λεωφόρο Στροβόλου 62. Μια περιοχή που ανέκαθεν ήταν ο πυρήνας των σκληροπυρηνικών οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ είναι και επίσημα το δεύτερο σπίτι του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛίστα που το μυαλό του ταξιδεύει ασταμάτητα σε ένα Πορτοκαλί κόσμο, ασυμβίβαστα, ρομαντικά, αλλά και πωρωμένα πάνω από όλα.
Για εμάς ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αντιθέτως η υποστήριξη όλων των αθλητικών τμημάτων είναι ιερή υποχρέωση.

Κάθε ΑΠΟΕΛίστας και Αδελφός.

Στο επανειδίν Ταξιάρχες!

Λευκωσία, 9-7-2015

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!