Ζητούμενο το σκορ-πρόκρισης

Μπορεί η Σένιτσα να θεωρείται ο δυσκολότερος αντίπαλος που μπορούσε να μας τύχει αλλά ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που το καθιστούν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Το ζητούμενο για την ομάδα μας κατ’ ακρίβεια δεν είναι μια απλή νίκη αλλά μια με τέτοιο σκορ που να μας δίνει ισχυρό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε χτες να αναδείξει τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα αλλά ο καλός και σοβαρός ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο. Απόψε θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια της νέας εκδοχής του ΑΠΟΕΛ που εξακολουθεί και φέτος να βασίζεται στις περσινές μονάδες όσον αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά είναι αλλαγμένος εξ ολοκλήρου στην άμυνα. Ο μόνος που θα μας θυμίζει κάτι από την περσινή ομάδα θα είναι ο Αλεξάνδρου που θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο.

Τα μάτια όλων θα είναι στραμμένα στα νέα αποκτήματα αφού όλοι πλην του Μπούτιμιρ και του Αλωνεύτη αναμένεται να αγωνιστούν. Ο τελευταίος έφυγε από τη χτεσινή προπόνηση με χτύπημα στο γόνατο και παρόλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή θεωρείται απίθανό να αγωνιστεί.

Σέρχιο , Ζουέλα και Μπόρδα θα είναι οι τρεις νέοι που θα πάρουν θέση μπροστά από τον Χιώτη και το ζητούμενο είναι η καλή αμυντική λειτουργία που θα διασφαλίσει το μηδέν παθητικό. Ελπίζουμε το ντεμπούτο το Ισπανού να είναι ενθαρρυντικό και αυτοί που τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις να λάβουν κάπως υπόψη τα όσα είπε χτες ο Γιοβάνοβιτς.Σε λίγες ώρες θα δούμε για πρώτη φορά και το τι εστί Μπεναχούρ για τον οποίο διαρρέουν τα καλύτερα σχόλια από τον Αρχάγγελο. Ο Τυνήσιος θα έχει την ευθύνη της οργάνωσης του παιχνιδιού έχοντας στηρίγματα στα δυο άκρα τους Μαντούκα και Χαραλαμπίδη. Αν προτιμηθεί η διάταξη 4-2-3-1 θεωρείται δεδομένο ότι στην κορυφή θα είναι ο Αλμεϊδα.

Αν θεωρήσουμε ότι η Σένιτσα θα προσέξει πώς να μην δεχτεί τέρμα παρά να επιτεθεί, ο αγώνας θα κριθεί από το αν ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να βρει τους τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Η αποτελεσματικότητα στο τέλειωμα των φάσεων είναι το άλλο ζητούμενο με τους μεσοεπιθετικούς να καλούνται να παίξουν καταλυτικό ρόλο και σε αυτό το κεφάλαιο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!