Η γνωστή πονεμένη ιστορία

Το 2015 δεν ξεκίνησε καλά για τον Αλωνεύτη που συνεχίζει να ταλαιπωρείται αφάνταστα με τραυματισμούς που θα καθιστούν ανέφικτη την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και με τρόπο που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Τις τελευταίες δυο μέρες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ενώ σήμερα με το που επιχείρησε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε. Αυτόματα τέθηκε εκτός αποστολής ενόψει του αυριανού αγώνα αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο αφού φαίνεται να υπάρχει ένα μόνιμο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο επανέρχεται συχνά – πυκνά. Πρόκειται για μια ευπάθεια η οποία εμποδίζει τον Αλωνεύτη και όταν ακόμα αγωνίζεται να κάνει αυτά που θέλει και μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαντούκα, Σιέρινταν και Βινίσιους ενώ ο Χαραλαμπίδης προπονήθηκε κανονικά αλλά έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα:

Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Χριστοφίδης, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Kaka, Παπάζογλου, Morais, Gomes, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Εφραίμ, Djebbour, De Vincenti, Σωτηρίου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!