Η προτροπή του Πασιένσια

Ο νέος μας προπονητής θέλοντας και μη θα διαπιστώσει σύντομα ότι ένα από τα μεγαλύτερα μας προβλήματα είναι ο εφησυχασμός. Ο ΑΠΟΕΛ συχνά πυκνά κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για αυτόν επειδή οι συντελεστές του θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι αύριο θα κερδίσουμε τον Ερμή ή τουλάχιστον δεν θα χάσουμε και με αυτό τον τρόπο θα πανηγυρίσουμε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Ο Πασιένσια χτες στις πρώτες δηλώσεις του είπε το εξής: «είναι σημαντικό να ζητήσουμε από ομάδα κόσμο και παίκτες είναι να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής». Η προτροπή του για συγκέντρωση δεν πρέπει να μας ξενίζει. Οι παίκτες σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους και εννέα από αυτούς το μέλλον τους στον ΑΠΟΕΛ το οποίο κρίνεται τουλάχιστον αβέβαιο.

Όλοι επίσης θεωρούν ότι είμαστε βέβαιοι πρωταθλητές και πως ο Ερμής δεν θα μπορέσει και ούτε έχει κίνητρο να αντισταθεί.

Παρόλα αυτά μόνο με την συγκέντρωση που σωστά επικαλείται ο Πασιένσια θα μπορέσουμε να κάνουμε το αυτονόητο. Προσοχή λοιπόν για να μην δώσουμε αφορμές.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X