Θέλουμε και το Super Cup

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Super Cup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Αυγούστου η ώρα 20:00 στο ΓΣΠ.

Ο προπονητής μας καλείτε να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα ούτος ώστε να κατακτήσουμε και αυτό τον τίτλο έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι στο παιγνίδι θα υπάρχουν κατάσκοποι της Αστάνα.

Πιο κάτω οι δηλώσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ:

Ο εκ των αντιπρόεδρων του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου ανέφερε:
«Καλή τύχη στην ΑΕΛ και εύχομαι να εκπληρώσει όσο το δυνατό περισσότερο τους στόχους που έθεσε για τη νέα χρονιά. Για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Super Cup που χάσαμε πέρσι από τον Ερμή. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αγωνιστικό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος εύχομαι να κερδίσει και ελπίζω να είναι η δική μας ομάδα».

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Πασιένσια ανέφερε:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που είναι μέρος των στόχων του ΑΠΟΕΛ. Είναι ο τρίτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάνω από όλα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. Όταν ήρθα εδώ το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανέφερε:
«Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά και κρίνουν τίτλους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας. Να ευχηθώ να γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!