Θρύλε που το πας

Το κάλεσμα του Παν.συ.φι για να κάνουμε την 26η Αυγούστου ιστορική…

“Περήφανοι ΑΠΟΕΛΛΗΝΕΣ

Άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται απέναντι μας αύριο. Είναι από αυτές τις ιστορικες στιγμες που εμάς τους ΑΠΟΕΛιστες μας φτιάχνουν, μας ανεβάζουν την αδρεναλινη και μας κρατούν σε εγρήγορση. Είμαστε γεννημένοι για τα μεγάλα.

Η ευρωπαϊκή μας ιστορία δεν άρχισε ούτε το 2009 ούτε το 2011 με τις μαγικές στιγμές και τα θαύματα στο Champions League. Η ευρωπαϊκή ιστορία του ΑΠΟΕΛ ξεκινά από το 1962 όταν στην παρθενική μας εμφάνιση στην Ευρώπη καταφέραμε με το καλημέρα να προκριθούμε στο Β γύρο του κυπέλλου Ουεφα. Είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα πανελληνιως που το καταφερε δειχνωντας το δρόμο και στις άλλες ελληνικές ομάδες δίνοντας τους το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο για μας τους Ελληνες.

Ακολούθησαν εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και προκρίσεις φτάνοντας το 2002 όπου Ο ΑΠΟΕΛ των Ρεκόρ πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακου ποδοσφαίρου 10 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιγνίδια και αν υπήρχαν τότε όμιλοι του Ουεφα θα μπαίναμε.

Αδέλφια, Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε απίστευτα πράγματα στην Ευρώπη. Φτάσαμε 2 βήματα πριν από τον τελικό του Champions League. Και έχουμε κάθε δικαίωμα να βάζουμε πάντοτε στόχο κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη πετύχαμε. Δεν αποκαλούμε τις στιγμές αυτές ανεπαναληπτες γιατί σίγουρα θα τις ξαναζησουμε.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, Ζούμε όλοι για την αυριανή μέρα. Δεν συμβιβαζομαστε με τίποτα λιγότερο από τη νίκη πρόκριση. Μια πρόκριση που θα μονιμοποιησει πλέον την κυριαρχία μας στο κυπριακο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα πρωταθλήματα και το τρίτο τέταρτο και πέμπτο αστεράκι στη φανέλα μας θα είναι θέμα χρόνου. Αυτό τρέμουν και απευχονται όσοι μας ζηλεύουν.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ αύριο η ιστορία κτυπά ξανά την πόρτα μας. Γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις αύριο στο γήπεδο. Έδωσες τόσες πολλές μάχες και τις κέρδισες. Δεν είναι μόνο η ομάδα μας που απέκτησε τόσες πολλές εμπειρίες αλλά και εμείς. Και ξέρουμε πως να διαχειριστουμε τέτοια παιγνίδια.

Αδέλφια της Δυτικής, ανατολικής και βόρειας: Αύριο 90 λεπτά, όσο χρειαστεί γινόμαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ. Ακολουθήστε τον τρελό παλμό της νότιας. Αύριο δεν χρειάζεται κανένας τις καρέκλες. Ζούμε μαζί το πορτοκαλί ηφαίστειο που ήδη κοχλαζει….

Καμιά αστανα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας, στη θέληση μας, στους στόχους μας. Από τα πρώτα λεπτά πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Να καταλάβουν ότι στο γήπεδο μας κουμάντο κάνουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.Ότι το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι ένας αξιοπρεπής αποκλεισμός.

Στήριξη και επευφημειες στους ποδοσφαιριστες μας όταν κρατάνε την μπάλα και εκκωφαντικες αποδοκιμασιες μόλις αγγίζουν τη μπάλα οι αντίπαλοι.

Και το βράδυ το βραδάκι όταν θ αχουμε πια προκριθεί… όλη πόλη θα καεί γιατί είμαστε όλοι τρελοί…..

ΘΡΥΛΕ που το πας……”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!