Και η οφειλόμενη απάντηση

Η διοίκηση Πετρίδη δεν μπορούσε να αφήσει να περάσει απαρατήρητη η υβριστική προς τον ΑΠΟΕΛ ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ. Σε ανακοίνωση-απάντηση της βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δείχνει ετοιμότητα να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο το συμφέρον της ομάδας μας. Η σχετική ανακοίνωση:

Η αδικημένη Ομόνοια του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η ομάδα που προηγείτο στον αγώνα μέχρι και μισή ώρα πριν από το τέλος του 90λέπτου. Ήταν η ομάδα που έπρεπε να βρίσκεται τουλάχιστον με 9 παίκτες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (αποβολή Λεάντρο) και με 8 παίκτες στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (αποβολή με 2η κίτρινη στον Ράμος). Φαίνεται ότι ο κ. Καϊάφας λειτούργησε και αυτός στο πλαίσιο του Fair play όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.Η Ομόνοια είναι η ομάδα που έπρεπε να της ακυρωθεί το πρώτο γκολ αφού ο σκόρερ είναι σε εμφανή θέση offside και έπρεπε να της καταλογιστεί εις βάρος της πέναλτι στο διπλό χέρι του Γκουλόν.

Η Ομόνοια αντί να βλέπει φαντάσματα καλύτερα ας κοιτάξει να βελτιώσει την συμπεριφορά του προπονητή της που προκαλούσε συνεχώς τους οπαδούς στην κερκίδα, έριχνε μπουκάλια στον βοηθό και τον γυμνασίαρχο και πήγε στο τέλος του αγώνα να ζητήσει και τον λόγο. Όλα αυτά μπορούν να διαπιστωθούν εύκολα από την τηλεοπτική μετάδοση. Ας ψάξει τους λόγους που οι παίκτες της παρά του ότι προηγήθηκαν, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα και ας σταματήσει επιτέλους να βρίσκει άλλοθι για να δικαιολογεί τις αγωνιστικές και άλλης φύσεως (ανακόλουθες διοικητικές εξαγγελίες, κάλυψη οικονομικών κριτηρίων με άγνωστες μεθόδους) αδυναμίες της για να δικαιολογήσει ακόμα μια χρονιά αποτυχίας.

Η Ομόνοια μπορεί κάλλιστα να δώσει περισσότερη σημασία και στην συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της, όπως ο Ρούμπιο που ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς την κερκίδα στο διάλειμμα του πρώτου ημιχρόνου ενώ έριξε μπουκάλι προς την κερκίδα στο τέλος του αγώνα. Ελπίζουμε ο παρατηρητής να κατέγραψε και την ενέργεια του Σκέμπρι που απευθύνθηκε ειρωνικά προς τους διαιτητές εννοώντας με χειρονομία τον χρηματισμό τους. Είναι αυτή η φωτογραφία που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στον λογαριασμό του στο Facebook.

* Ο κ. Χριστοδούλου (υπεύθυνος επικοινωνίας) δεν πήρε την απάντηση που ήθελε από τον πρόεδρο της εταιρείας στην φυσούνα πριν από την έναρξη του αγώνα, για τον λόγο συνάντησης με τον πρόεδρο της ΚΟΠ; Την ξέχασε και χρειάζεται υπενθύμιση; Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και ο πρόεδρος της ΚΟΠ ζήτησε συνάντηση για να συζητηθεί η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για το στάδιο που θα διεξαχθεί ο τελικός. Ικανοποιηθήκατε τώρα κύριοι για τον λόγο μιας δημόσιας συνάντησης του προέδρου του ΑΠΟΕΛ με τον πρόεδρο της ΚΟΠ; Ο κ. Σεραφείμ δηλαδή δεν έτυχε να βρεθεί ποτέ κατ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!