Και σήμερα πρωτάθλημα

Το εικοστό κύπελλο είναι ήδη στην τροπαιοθήκη της ιστορικότερης, δημοφιλέστερης και πιο πετυχημένης ομάδας στην Κύπρο και σήμερα αναμένουμε να γίνει το ίδιο και με τον τίτλο του πρωταθλητή. Η δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ θα συνεδριάσει το απόγευμα για να αποφασίσει την τύχη του αγώνα που διακόπηκε μετά τη δολοφονική ενέργεια οπαδού της ΑΕΛ που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Κακά. Η ομάδα μας όπως είναι γνωστό αξιώνει την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της και το φύλλο αγώνος του Μασιά είναι το μεγαλύτερο ατού και αυτό που κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.  Ο διαιτητής επικαλείται ως λόγο διακοπής του αγώνα τον τραυματισμό του Κακά και κάπου εκεί όλα θα κριθούν.

Τα όσα διέρρευσαν χτες με το που οι δυο ομάδες κατέθεσαν γραπτώς της αγορεύσεις τους δεν έχουν και τόση σημασία αφού πρόκειται για απέλπιδες προσπάθειες της Αελ να αποσοβήσει το μοιραίο.

Όταν με το καλό η δικαστική κάνει το αυτονόητο στον ΑΠΟΕΛ θα προστεθούν ακόμα τρεις βαθμοί που θα μας φέρουν στην πρώτη θέση και πρωταθλητές! Θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα της Λεμεσού θα εφεσιβάλει την απόφαση αλλά για τους ίδιους λόγους η έφεση της θα είναι και πάλι μια τρύπα στο νερό.

Για αυτούς που μας λένε ότι ζούμε στη διεφθαρμένη Κύπρο και πως το κύριο χαρακτηριστικό της Αελ του Σοφοκλέους είναι οι απειλές και διάφορα άλλα συναφή, εμείς απαντάμε ότι η θεία δίκη είναι υπεράνω όλων!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!