Κακόγουστο αστείο

Μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η σκέψη και η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος για τον ξοφλημένο ποδοσφαιρικά Λοϊζο Κακογίαννη. Ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα και το kerkida.net ανέφεραν το βράδυ της Παρασκευής ότι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομόνοιας αξιολογείται σοβαρά από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία και πως βρισκόμαστε κοντά στην απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη και ο κόσμος μας καλείται να ερμηνεύσει το όλο θέμα ως ένα κακόγουστο αστείο. Είναι εξωφρενικό να ενδιαφερόμαστε για ένα ποδοσφαιριστή που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το παράρτημα του ΑΚΕΛ με βασικότερους λόγους την ποιότητα του, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος.

Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο Βάσσος Ηλιάδης που ηγείται του προγραμματισμού καθώς και ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να είναι σε θέση να ζυγίζουν πιο προσεκτικά κάποια πράγματα. Η αναστάτωση που προκαλούν αφήνοντας τον κάθε Κακογιάννη να αυτόπροτείνεται στην ομάδα μας τις τελευταίες δυο εβδομάδες και στο τέλος το όλο θέμα να διαρρέει στα ΜΜΕ, είναι εντελώς αχρείαστη.

>

Η κατάκτηση του κυπέλλου έδωσε πέραν της περιστασιακής χαράς τη δυνατότητα στη διοίκηση και τον προπονητή, τον χρόνο που χρειάζονται για να χτίσουν σωστά το νέο ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε με αγωνία να το πράξουν και να αποδείξουν ότι έμαθαν από τα προηγούμενα τους λάθη.

Δεν απάντησε ο Τριστάν
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό στο κεφάλαιο ενίσχυσης αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Η υπόθεση Τριστάν παραμένει στον αέρα αφού ο παίκτης δεν απάντησε αφού ακόμα δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του γνώριζαν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας και είναι για αυτό που υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.

Αυτό όπως όλα δείχνουν αφορά την παραμονή του Ζε Κάρλος και την απόκτηση ενός ακόμα περιφερειακού επιθετικού ο οποίος θα μπορεί να δώσει λύσεις στη δεξιά πλευρά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!