Καμπανάκι κινδύνου

Αν η ήττα από την Πέγεια πέρασε στο ντούκου από κάποιους και δόθηκαν αρκετά άλλοθι, θα ήταν τραγικό να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο η ισοπαλία με την Πάφο. Η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στο -5 και τα όσα γράφαμε από την περασμένη εβδομάδα στην προσπάθεια μας να προειδοποιήσουμε άρχισαν να επιβεβαιώνονται. Μια σημαντική μερίδα κόσμου έφυγε απογοητευμένη από το ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου ενώ η αριθμητικά η παρουσία δεν ήταν η αναμενόμενη ούτως ή άλλως αφού ούτε εφτά χιλιάδες δεν μαζέψαμε. Θεωρούμε ότι δε χρειάζεται να κινδυνολογήσουμε πλέον για το ποιο μπορεί να είναι το χειρότερο σενάριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πρέπει να αρχίσουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο διαφορετικά οι δηλώσεις-εκτιμήσεις τους για το φετινό ΑΠΟΕΛ θα διαψευστούν.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν αποδείχτηκε χρήσιμη αφού η ομάδα έδειξε να έχει αγωνιστικά προβλήματα που όλοι έλπιζαν να μην εμφανίζονταν. Κάποιοι παίκτες όπως ο Μοραίς δείχνουν να έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους ενώ αποδείχτηκε ανέφικτο να διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα με έναν επιθετικό ο οποίος δεν έχει ουσιαστικά στηρίγματα.

Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να πει το αντίθετο φαίνεται ότι κάποιοι σκέφτονται το champions league σε βαθμό που επηρεάζει την παρουσία τους στους εντός Κύπρου αγώνες. Κάτι τέτοιο άφησε να νοηθεί και ο ίδιος ο προπονητής μας σε πρόσφατες δηλώσεις του γεγονός που φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος αλλά και τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους όλοι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τόσο γεμάτο που δεν αφήνει περιθώρια για υπερβολική χαρά, απογοήτευση ή και μη βελτίωση των όποιων προβλημάτων. Η ομάδα πετά σήμερα για την Μαδρίτη αφού αύριο αρχίζει η μάχη για μια αξιοπρεπή παρουσία στους ομίλους του champions league . H Αθλέτικο αντιμετωπίζει τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, είχε και αυτή άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ενώ οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Φορλάν είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!