Κατώτεροι των περιστάσεων

O ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα και η ήττα από τον Απόλλωνα ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς χάθηκε και το ζητούμενο πλέον είναι η σωστή διαχείριση έτσι ώστε να κατακτήσουμε τον σημαντικότερο που είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κωνσταντινίδη παρουσιάστηκε υπερβολικά αγχωμένη και με κύριο χαρακτηριστικό τα λάθη και την αστοχία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα «έδρα». Ο χαρακτήρας του φαβορί φόρτωσε τους παίκτες με άγχος το οποίο ήταν εμφανές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ.

Μελανό σημείο του αγώνα οι διακοπές λόγω ρίψης φωτοβολίδων από τους ανεγκέφαλους των δυο ομάδων όπως επίσης και η γνωστή ανικανότητα της αστυνομίας να κάνει τα απαραίτητα. Ο τελικός διακόπηκε ένα λεπτό πριν το τέλος από ρίψη φωτοβολίδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς μας που αρνήθηκαν να δεχτούν την ήττα ενώ ο Απόλλων ήταν μπροστά στο σκορ 79-69.

Δεκάλεπτα: 16-12, 38-32, 59-56, 76-69 (διακοπή)

ΑΠΟΕΛ: Ντιγκς 4, Γλυνιαδάκης 12, Κρίτολ 2, Νεοφύτου, Ραντοσάβλιεβιτς 10, Κρέμεν 7(1), Κούννας 6(1), Πουλ 6, ΜακΦάντεν 22(2), Λάμπρου, Παπακώστας, Ζαβός.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!