Κλειδί η αμυντική συμπεριφορά

Μπορεί να θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις κάτι που συνεπάγεται γκολ αλλά ο αγώνας θα κριθεί από την αμυντική συμπεριφορά μας. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει πάντα καλείται να επιδείξει άριστη αμυντική συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει να μπορέσουμε να κλείσουμε τους χώρους που οδηγούν στην περιοχή του Πάρντο  αλλά και να είμαστε δημιουργικοί απέναντι στην τρομερή πίεση που αναμένεται να ασκήσουν οι Ολλανδοί όποτε έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Ο Άγιαξ έδειξε και στον αγώνα του ΓΣΠ ότι είναι μια δημιουργική ομάδα με άψογη κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που θα διαπιστώσουμε εκ νέου και σε πιο έντονο βαθμό απόψε. Είναι για αυτό που και οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να έχουν αρκετά τρεξίματα στην προσπάθεια τους να δώσουν βοήθειες.

Αν οι Αλωνεύτης και Βινίσους μπορέσουν να κουβαλήσουν την μπάλα και να εκδηλώσουν επιθετικές προσπάθειες ίσως δημιουργηθούν και οι προϋποθέσεις για να πάει η μπάλα στην περιοχή του Άγιαξ με τρόπο που να μας κάνει απειλητικούς.

Σε κάθε περίπτωση η αποστολή των παικτών είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα πρέπει να έχουν καλή ψυχολογία ιδιαίτερα αν δεχτούμε νωρίς γκολ για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εννοείται ότι ρεαλιστικά ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι τεράστια επιτυχία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!