Μέσος Δανός

Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επισυμάνσεις του αντιπροέδρου Φωτίου…

«Θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη, η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχτισε μια εμπειρία και αυτό το βλέπουμε στα μάτια των παικτών. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια από τους διοικούντες για να πείσουν τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στα παιχνίδι με την Μίντιλαντ» είπε αρχικά.

«Θεωρώ ότι ο μέσος Δανός ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα καταρτισμένος από ότι ο μέσος Κύπριος ποδοσφαιριστής. Θεωρώ το παιχνίδι και την πρόκριση μοιρασμένα. Η Μίντιλαντ είναι ανερχόμενη δύναμη και έτσι την αντιμετωπίζουμε, έχουμε την εμπειρία όμως δεν θεωρούμε ότι είμαστε καλύτεροι για να υποτιμήσουμε αυτή την ομάδα»

«Με απόλυτη συγκέντρωση και απόλυτο σεβασμό προς τον αντίπαλο βλέπουμε το παιχνίδι. Παρά τα πολλά μας επιτεύγματα προερχόμαστε από την μικρή Κύπρο».

«Θέλω να πιστεύω ότι το παιχνίδι θα εξελιχθεί θετικά για την ομάδα μας. Κατεβαίνουμε για να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από ότι ήμασταν με την Βαρντάρ και εναπόκειται στους παίκτες να το δείξουν στο γήπεδο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!