Μετράμε αντίστροφα

«Θέλω ΑΠΟΕΛ» γράφει εδώ και αρκετές μέρες το εξώφυλλο του site αφού είναι χιλιάδες οι οπαδοί μας που περιμένουν με αγωνία να τελειώσουν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών! Η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της αφού την Τετάρτη το ραντεβού ανανεώνεται στο γήπεδο προπονήσεων του ΓΣΠ. Η επίσημη πρώτη έχει ως συνήθως πανηγυρικό χαρακτήρα και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίστηκε και το Σαββατοκύριακο για τον Κυριακίδη ο οποίος ασχολείται σε συνεργασία με τον προπονητή με το συγκεκριμένο θέμα. Παρόλο που δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό υπάρχει αυτό που αποκαλείται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτή η εβδομάδα θα φέρει κάποιον στην ομάδα μας πέραν του Ατόρνο. Το ότι μόλις έχουν ολοκληρωθεί πολλά από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κάνει όπως είναι γνωστό λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα αφού πολλοί ποδοσφαιριστές θεωρούν ότι είναι νωρίς να δεσμευτούν. Πέρσι το πρόβλημα αυτό ξεπεράστηκε ως ένα βαθμό με τα μακροχρόνια και πλουσιοπάροχα συμβόλαια που προσφέραμε αλλά φέτος δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Κάθε 2-3 μέρες προκύπτει και κάποιο όνομα ποδοσφαιριστή που προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ με τα μέσα ενημέρωσης να μπαίνουν στη διαδικασία αξιολόγησης του. Το Σαββατοκύριακο έπαιξε το όνομα του Γιάχιτς ο οποίος αγωνίζεται στην Αεκ. «Τίποτα το ιδιαίτερο πέραν του ότι είναι ένα από τους δεκάδες που μας προτάθηκαν» ήταν το σχόλιο που πήραμε από τα ενδότερα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό κάποιες περιπτώσεις διογκώνονται από κάποια μέσα επειδή σε αυτόν συμβάλουν και οι μάνατζερ του κάθε Γιάχιτς.

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι είναι προς το συμφέρον πολλών ποδοσφαιριστών να «παίζει» το όνομα τους στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και σε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο ζούμε από πρώτο χέρι το φαίνομενο.

Επί της ουσίας ο χρόνος μετρά αντίστροφα και στο θέμα ενίσχυσης. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από όλους πόσο σημαντικό είναι να έχει στην Αυστρία τα νέα αποκτήματα και αναμένουμε με αγωνία και εμείς να δούμε αν θα συμβεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!