Με Μπιρκιρκάρα ή Μάριμπορ

Στα μέτρα μας μπορεί να θεωρηθεί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό αφού θα αντιμετωπίσουμε το νικητή του ζευγαριού Μπιρκιρκάρα – Μάριμπορ. Οι δυο ομάδες στον πρώτο αγώνα έμειναν στο 0-0 και λογικά οι Σλοβένοι θα είναι αυτοί με τους οποίους θα βρεθούμε αντιμέτωποι στις 31 Ιουλίου. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο καυτό ΓΣΠ και όπως γίνεται αντιληπτό θα πρέπει να θέσουμε γερές βάσεις πρόκρισης. Και με τις δυο ομάδες έχουμε βρεθεί ξανά αντιμέτωποι και τις  αποκλείσαμε κάτι που είναι το ζητούμενο και αυτή τη φορά. Αν θεωρήσουμε την Μάριμπορ ως την αντίπαλο μας στην επόμενη φάση αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι ο μεγαλύτερος βαθμός ετοιμότητας της σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Το πρωτάθλημα στη Σλοβενία έχει αρχίσει με την πρώτη αγωνιστική να έχει διεξαχθεί την περασμένη Παρασκευή. Η Μάριμπορ ξεκίνησε με νίκη επικρατώντας της Ζαβρ με 2-1.

Αύριο αντιμετωπίζει εκτός την Ρουντάρ ενώ μέχρι τον μεταξύ μας πρώτο αγώνα θα έχει δώσει ακόμα έναν αγώνα με την Κόπερ.Μάριμπορ ΣλοβενίαςΗ Μάριμπορ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Σλοβενίας αφού κατάφερε να κερδίσει 11 πρωταθλήματα ενώ κατέκτησε επίσης 8 κύπελλα. Τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε το γνωστό treble. Ο πιο γνωστός παίκτης της μόνιμης πρωταθλήτριας είναι ο Μάρκο Ταβάρες που πέρασε ανεπιτυχώς από τον ΑΠΟΕΛ αλλά στην Μάριμπορ εξελίχθηκε σε μια μηχανή του γκολ. Ο Βραζιλιάνος είναι μάλιστα ο αρχηγός και φέτος έκλεισε 5 χρόνιας παρουσίας.

Το περσινό πρωτάθλημα ήρθε με σχετική ευκολία αφού τερμάτισε στο +8 από τον αιώνιο τους αντίπαλο  Ολίμπια έχοντας απολογισμό 24 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Με τον ΑΠΟΕΛ η Μάριμπορ βρέθηκε αντιμέτωπη το 2002 και πάλι στα πλαίσια του Champions League. Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Σλοβενία χάσαμε 2-1 και στον επαναληπτικό επικρατήσαμε με 4-2.

 

Ομάδα Maribor

 

Ομάδα Birkirkara

 

Παίκτης της Μάριμπορ από το 2008 ο αρχηγός της πλέον Marco Tavares. Προηγούμενος του σταθμός ο ΑΠΟΕΛ!!!

 

Οι πιο κάτω παίκτες μας αντιμετώπισαν την Μάριμπορ το 2002!!!

 

Birkirkara

 

Maribor

 

To 3-0 της Maribor με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X