Με τη γνωστή συνταγή

Παρόλο που ο Γιοβάνοβιτς αρέσκεται στις εκπλήξεις κάτι που έκανε και στο αγώνα του πρώτου γύρου, σήμερα αναμένεται να  δούμε τη γνωστή και δοκιμασμένη διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και τον Αλμείδα στην κορυφή της επίθεσης. Ο προπονητής μας βλέπει με ικανοποίηση τις τελευταίες εβδομάδες τον Βραζιλιάνο να ανεβάζει την απόδοση του με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική. Εναντίον της Αναγέννησης ο Αλμέιδα ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνου αλλά και αυτός που έχασε πολλές και ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Η αποτελεσματικότητα είναι ένα από τα πολλά ζητούμενα στο σημερινό αγώνα αφού δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσουμε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Η μεσοαμυντική λειτουργία του αντιπάλου θα προσαρμοστεί ανάλογα έτσι ώστε να περιοριστούν οι Μαρσίνιο και Αλμέιδα. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη να υπάρξουν ουσιαστικές βοήθειες από τα φτερά τα οποία θα καλύψουν οι Μαντούκα και Χαραλαμπίδης.

Ο Μοράις πήρε τις απαραίτητες ανάσες και θα επανέλθει δίπλα από τον Πίντο με τους δυο Πορτογάλους να καλούνται να «καταστρέψουν» τις οργανωτικές προσπάθειες των Μακρίδη και Σάλατιτς.

Μεσοαμυντικά η μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα μας είναι το κλείσιμο το χώρων και η σωστή αλληλοκάλυψη έτσι ώστε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στους Εφραίμ και Αβραάμ να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Οι Πουρσαϊτίδης και Μποαβεντούρα αναμένεται να επιφορτιστούν την επιτήρηση των δυο ενώ και ο Ζόρζε που προέρχεται από αποχή διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Ρίχνουν στα βαθιά νερά τον Μασιάόπως έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες ο Μασιάς επιλέγηκε με τη συγκατάθεση και των δυο ομάδων να διαιτητεύσει τον σημερινό αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που ο εξελίξιμος διαιτητής καλείται να σφυρίξει ντέρπι αιωνίων και το ζητούμενο είναι δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστεί από τη ψυχολογική πίεση που θα επιχειρήσουν να το εξασκήσουν οι υποτιθέμενοι αδικημένοι.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!