Ξέρει που έρχεται και τις δυσκολίες

Ο Τιμούρ επιβεβαίωσε ότι ξέρει που έρχεται και τις δυσκολίες που τον περιμένουν προκειμένου να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στο νταμπλ και σε μια καλή πορεία στο Europa League. O Γεωργιανός χαρακτήρισε ως λάθος την απόφαση του να μην συνεργαστεί με την ομάδα μας προ μηνών όταν απολύθηκε ο Φινκ. Είπε ότι α συνεργαστεί όπως είπε με τον Μαντούκα και θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή εναντίον της Πάφου.

Ο Τιμούρ δήλωσε τα ακόλουθα:

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την Εταιρεία του ΑΠΟΕΛ που μου έδωσαν την ευκαιρία να διορθώσω το λάθος που έκανα πριν 5-6 μήνες. Είναι μια ομάδα που πέτυχε τα πάντα αλλά ο στόχος είναι να πετύχει ακόμη περισσότερα, όχι το παρελθόν. Πέτυχε πράγματα που δεν πέτυχε άλλη Κυπριακή ομάδα. ξέρω την ομάδα πολύ καλά, έχω δει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, στην Ευρώπη δεν είναι μεγαθήρια οι αντίπαλοι, όμως έχουν εμπειρία. Θέλουμε να σταθούμε καλά εντός και εκτός έδρας. Πάμε για ένα βήμα παρακάτω.

Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά σε 2-3 ημέρες. Η ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο θα συνεχίσει με αυτό που έχει. Θέλουμε να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση, όλοι είναι στενοχωρημένοι. Όμως το επόμενο παιχνίδι είναι με την Πάφο. Έχουμε ποιότητα και ποσότητα ποδοσφαιριστών, θέλουμε τους τρεις βαθμούς με την Πάφο. Κάποιες φορές είναι άδικο για τους παίκτες και τους προπονητές. Είναι πολύ νωρίς τα σημαντικά παιχνίδια και είναι δύσκολο να προσαρμοστούν γρήγορα στο κλίμα. Όταν όμως είσαι το ΑΠΟΕΛ, υπάρχει ζήτηση από τον κόσμο, ξέρω την πίεση. Θυμάμαι και από την προηγούμενη ομάδα μου, από αυτά που έχουμε πετύχει.

Όπως είπα και πριν δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε μιλήσει. Δυστυχώς έγιναν κάποια πράγματα. Όταν έχω δώσει το λόγο μου, δεν μου αρέσει να το αλλάξω. Δεν είχα τον χρόνο εγώ και η ομάδα να περιμένει. Πήρα την απόφαση και ευτυχώς μου δόθηκε η ευκαιρία να διορθώσω το λάθος μου. Κοιτάμε μπροστά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου έδωσαν ζεστή αγκαλιά. Όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτά που ονειρεύονται. Ο ΑΠΟΕΛ να είναι εκεί που ανήκει. Είχε στόχο φέτος, αποτύχαμε αλλά συνεχίζουμε. Αν δεν πετύχουμε τους στόχους μας δεν θα έχω να κατηγορήσω κανέναν άλλον. Σημαίνει δεν έκανα καλά τη δουλειά μου.

Μου έλειψε η Κύπρος. Δεν μπορούσα να πω όχι στην πατρίδα. Πέντε χρόνια να είσαι στην Εθνική, είναι σαν να είσαι 50 χρόνια. Μου έλειψε η καθημερινή δουλειά. Δεν έφυγα από τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας με σκέψη πως θα έκλεινα κάπου αλλού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!