Μια πραγματικά καυτή έδρα

Ένα από τα στοιχεία που καλείται να εκμεταλλευτεί απόψε η ομάδα μας έτσι ώστε να πετύχει το σκορ-πρόκρισης είναι η έδρα της και οι συνθήκες που θα επικρατούν πριν και κυρίως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι χιλιάδες οπαδοί μας που θα βρεθούν στο ΓΣΠ αλλά και στις καιρικές συνθήκες. Εδώ και μέρες επικρατεί αφόρητη ζέστη η οποία είναι έντονη ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου ενώ η υγρασία κάνει ακόμα πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Η αφόρητη ζέστη θα αποτελέσει σημαντική παράμετρο την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε και σε συνδυασμό με την πίεση που θα εξασκήσει η ομάδα να κάνει τους Σλοβάκους να λυγίσουν πιο εύκολα.

Είναι δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν ως ένα βαθμό και τη δική μας ομάδα αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο τους Σλοβάκους που είναι αμάθητοι να προπονούνται και να αγωνίζονται κάτω από τέτοιες συνθήκες. Η θερμοκρασία την ώρα έναρξης του αγώνα υπολογίζεται ότι θα είναι στους 32 βαθμούς γεγονός που θα κάνει δύσκολη ακόμα και την παρακολούθηση του αγώνα για εμάς!

Ο Γιοβάνοβιτς αν και δεν το παραδέχεται στις δημόσιες τοποθετήσεις του αναγνωρίζει ότι οι συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο τους καλοκαιρινούς μήνες μας δίνουν το πάνω χέρι και απόψε θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε.

Ο κόσμος με τη σειρά του θα είναι παρόν αφού όλα συνηγορούν ότι πέραν των 15 χιλιάδων θα βρεθούν στο γήπεδο για τα αποκαλυπτήρια του φετινού ΑΠΟΕΛ. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!