Μπύρα 3PEAT!!!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πλέον και τη δική του μπύρα. Η επετειακή της έκδοση ίσως προκαλέσει και άλλα, περισσότερα, ψυχολογικά αφού επιλέγηκε το όνομα 3PEAT! Πλέον μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας να είναι «πας τα ποτά του» ή έστω «πάνω στις μπύρες του» Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Στην δημιουργία και πώληση μιας ξεχωριστής επετειακής έκδοσης μπύρας προχωράει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Η «Μπύρα Θρύλος» στην επετειακή έκδοση  «3PEAT» έρχεται να δώσει μια διαφορετική νότα σε ένα σημαντικό επίτευγμα στην ιστορία της ομάδας μας. Την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος μετά από 66 χρόνια. Η συλλεκτική προσέγγιση, είναι το σημαντικότερο στοιχείο που την κάνει ξεχωριστή αλλά δεν είναι το μόνο.

Η συνεργασία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ με την L.S.G. PRIME MICROBREWERY LTD, δημιούργησε μια μοναδική συνταγή απαστερίωτης μπύρας, μικρής παραγωγής που ζυθοποιείται με αργή παραδοσιακή φυσική διαδικασία και εμφιαλώνεται εξ’ολοκλήρου στην Κύπρο αποκλειστικά για την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Απολαύστε την ξεχωριστή αυτή μπύρα υπεύθυνα ή κρατήστε την ως συλλεκτικό προϊόν μιας μοναδικής συλλογής αφού έχουν παραχθεί μόνο 12,000 μπουκάλια.

Η μπύρα θα διατίθεται αποκλειστικά για σύντομο χρονικό διάστημα στο Orange shop, σε συσκευασίες των 24 μπουκαλιών σε μειωμένη τιμή  ή ανά μπουκάλι.

Η διάθεση της θα ξεκινήσει εντός της ερχόμενης βδομάδας.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!