Μόνο εμείς

Άλλο ένα ραντεβού μεσοβδόμαδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει γιορτή αύριο στο ΓΣΠ και όλος ο Γαλαζοκίτρινος κόσμος ζει για άλλη μια φορά την πόρωση και τον ενθουσιασμό μιας νέας ευρωπαϊκής επιτυχίας.  Οι υπόλοιποι απλά  θα παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους σφηγμένοι να επιδιώκουν τη δική μας αποτυχία.
Ο ΑΠΟΕΛ έμαθε να ζει‎, να πετυχαίνει, να προοδεύει και να δοξάζεται μόνος. Το κατάφερε αυτό για απλά μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μέσα από τη δική του κουλτούρα και δυναμική. Μπόρεσε να κτίσει τη δική του ευρωπαϊκή προσωπικότητα γιατί στις αποτυχίες κατάφερε να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και στις επιτυχίες παρέμεινε προσγειωμένος και σοβαρός.
 
Ο επαναληπτικός με την Αστάνα έρχεται να προστεθεί στα παιχνίδια όπου η ποδοσφαιρική υπέρβαση δεν περιορίζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, ο αυριανός αγώνας αποτελεί την απόλυτη ΑΠΟΕΛιστικη πρόκληση. Τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος έχουν άλλο ένα ραντεβού με τα αστέρια. Όλη η λάμψη του Champions League περνά μέσα από τον αυριανό επαναληπτικό. Μέχρι σήμερα ήμασταν απόλυτα τυπικοί στα ραντεβού μας. 
 
Αύριο έχουμε γιορτή. Την γνωστή, δική μας γιορτή που κάνεις δεν μπορεί να ζήσει αν δεν είναι ΑΠΟΕΛ. Αυτό που έχουμε ξανακάνει θα το κάνουμε και αύριο βράδυ. Μόνο εμείς…  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!