Να πατήσουμε Refresh

Όλοι και κυρίως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πατήσουν μέχρι αύριο ένα μαγικό κουμπάκι  το οποίο θα τους κάνει να ξεχάσουν τα όσα απίστευτα έγιναν το βράδυ της Τρίτης αλλά και τις όποιες σκέψεις κάνουν ενόψει της συνέχειας του Champions League. Η επιστροφή στην κυπριακή πραγματικότητα επιβάλλεται για το κυριακάτικος αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σημαντικός. Μετά την απώλεια βαθμών στην πρώτη αγωνιστική και τις δυο νίκες της Αελ βρεθήκαμε πολύ νωρίς στη δεύτερη θέση κάτι που δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ομάδας μας.  Η νίκη επί του Ολυμπιακού είναι απαραίτητη αφού θα βοηθήσει στα μέγιστα μιας και την προηγούμενη μέρα υπάρχει ο αγώνας της ομόνοιας με την αελ. Αν και διανύουμε μόλις την 3η αγωνιστική μπήκαμε στη διαδικασία της βαθμοθηρίας γιατί ο μεγαλύτερος στόχος από τη στιγμή που είμαστε στους ομίλους είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είναι μακρινός στόχος αλλά για να τα καταφέρουμε χρειάζονται οι νίκες κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφού δεν μπορούμε να χαρίζουμε βαθμούς σε κανέναν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπούμε ξανά στους ομίλους του Champions League είναι να στεφθούμε πρωταθλητές τον Μαϊο. Αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό όλων ιδιαίτερα όταν χρονικά των αγώνων πρωταθλήματος προηγείται ένας του Champions League. Δεν πρέπει επίσης  να ξεχνούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι περισσότερο από ποτέ το μεγαλύτερο κίνητρο για κάθε ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αφού όλοι θέλουν να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

Μετά τη χτεσινή προπόνηση που περιλάμβανε χαλαρωτικό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν με την Ζενίτ από σήμερα οι ρυθμοί ανεβαίνουν ενώ το ερώτημα που τίθεται και πάλι είναι αν θα προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες.  Ο Αλμέιδα για παράδειγμα που δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα από τον απελπισμένο Άλβες χρειάστηκε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης χτες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!