Να περάσουμε το μήνυμα

Η πορεία της ομάδας μας μέχρι και την περασμένη Δευτέρα ήταν τέτοια που επέτρεπε στον κάθε αντιΑΠΟΕΛίστα να δικαιούται να έχει τις αμφιβολίες του κατά πόσο μπορούμε να είμαστε σοβαροί υποψήφιοί για τον τίτλο. Η νίκη αλλά και η εμφάνιση με την Ανόρθωση έδωσαν το στίγμα ότι με σωστή προσέγγιση και συντονισμένη προσπάθεια από τον νέο μας προπονητή, αυτή η αρνητική εντύπωση μπορεί να αλλάξει. Ο κόσμος ήταν για πρώτη φορά φέτος τόσο ένθερμος και βοήθησε στο να έρθει η νίκη βάλσαμο που όλοι αναζητούσαμε πάνω σε έναν εκ τον συνδιεκδικητών μας. Ο αυριανός αγώνας είναι ακόμα πιο δύσκολος μιας και ο ΑΠΟΕΛ φέτος δεν έχει και τα καλύτερα στατιστικά εκτός έδρας. Ο Απόλλωνας είναι ίσως ο σοβαρότερος υποψήφιος μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, έχοντας δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που εκπέμπει και ποιότητα και πιάνει αποτελέσματα.

Μια ενδεχόμενη νίκη πάνω στην ομάδα της Λεμεσού αύριο, θα έχει αρκετές παράπλευρες θετικές προεκτάσεις από τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα θα αποκτήσει τεράστια δυναμική και ταυτόχρονα θα στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον στόχο του πρωταθλήματος τόσο εύκολά. Δύο διαδοχικές νίκες στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ανατρέπουν κάθε εντύπωση που είχε σχηματιστεί στην αρχή της σεζόν και αποστομώνουν κάθε κομπλεξικό που με περίσσιο θράσος βιάστηκε να ξεγράψει τον ΑΠΟΕΛ για φέτος.

Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει η ομάδα μας να υπερβάλει εαυτόν. Τα αγωνιστικά προβλήματα, η διοικητική κρίση, η δυναμική του αντιπάλου και το αφιλόξενο της έδρας αποτελούν παράγοντες που θα πρέπει να ξεπεράσουμε για να κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε αυτό τότε θα περάσουμε το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!